11X Kerstfilms op Netflix

Je hebt bijna kerstvakantie en het is inmiddels super koudbuiten. What to do? Wat dacht je van lekker warm onder een dekentje op de bank met hot chocolate kerstfilms bingen?
Deze 11 kerstfilms staan nu op Netflix!

PS: Kun je niet meer stoppen met bingen? CosmoGIRL! #12 ligt nu in de winkel en op bladzijde 89 kun je testen of jij Netflix-verslaafd bent.

 

Office Christmas Party

Als je van komedie en overdreven Amerikaanse humor houdt, is Office Christmas Party de perfecte kerstfilm voor jou!

 

The Spirit of Christmas

Pak je zakdoek er maar bij, want deze romantische kerstfilm zorgt voor waterige oogjes. Ook al gaat het over een geest, die overigens handsome AF is, deze film is not spooky at all!

 

Alles is Liefde

Dit is stiekem meer een Sinterklaasfilm, maar het heeft zo’n fijne december vibe dat het prima als kerstfilm doorkan. Alles is Liefde is een romantische komedie over zes koppels die erachter komen dat liefde overal is. Een beetje de Nederlandse Love Actually.

 

Bad santa 2

Bad Santa heb je waarschijnlijk al zo vaak gezien dat je deze wel kunt skippen en direct deel twee kunt kijken. Willie en zijn kleine boze sidekick Marcus vormen nog één keer een team om tijdens kerst een hoop geld te stelen en dat zorgt weer voor hilarische situaties.

 

I’ll be Home for Christmas

I’ll be Home for Christmas is een Hallmark film, en dat betekent dat het 1. een mooie film is en 2. een family movie. Perfect om gezellig samen met je moeder te kijken.

 

The Holiday Calender

In deze Netflix-film zit Katerina Graham aka Bonnie Bennet uit The Vampire Diaries. Ze mag dan deze keer geen heks spelen, deze film zit vol magie!

 

The Princess Switch

Nog een Netflix-kerstfilm! The Princess Switch. Als je deze nog niet gezien hebt… er zitten een paar kleine foutjes in de film. Maar hé kerst + Vanessa Hudgens = gewoon kijken!

 

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Als je deel één, A Christmas Prince hebt gemist, dan heb je vast onder een steen gelegen, want deze film was ge-wel-dig! Deel twee daarentegen… Mehh, iets minder, vinden wij persoonlijk. Maar dat neemt niet weg dat je het gewoon moet kijken, want we willen allemaal weten hoe het met Amber en Richard afloopt. En we verklappen: het lijkt sprekend op het verhaal van Meghan Markle en Prince Harry.

 

The Christmas Chronicles

De ultieme feel good kerstfilm om samen met het hele gezin te kijken. Dus stel tussen de cadeaustress en drukke etensafspraakjes voor om even rustig op de bank te ploffen en samen bij te komen. Dat zullen ze vast op prijs stellen!

 

Christmas Inheritance

Als je van chick flicks houdt, zet dan Christmas Inheritance maar alvast op. Een populair meisje met gevoel voor fashion, een les die ze moet leren en de keuze tussen een jerk van een boyfriend en een nieuwe perfecte liefde. Christmas Inheritance got it all.

 

A Christmas Wedding Planner

We zullen eerlijk met je zijn. Dit is niet één van de beste films. Maar! Het is wel een leuke wegkijker voor op je brakke Christmas morning.

 

LEES OOK:

 

 

Fotografie: Netflix

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen