Watch out Hollywood, there is a new hottie in town! Wist jij deze dingen al over de 21-jarige Britse After-acteur Hero Fiennes-Tiffin?

Hij is te zien in After

In de brand-new hete film After speelt Hero badboy Hardin, die de jonge Tessa (Josephine Langford) wel even een paar lessen in de liefde (en lust) geeft. Een must op je filmlijstje!

Wist je ook al dat er al een deel 2 van After gepland staat?

Hero heeft geen tattoo’s

Alhoewel hij in de film After vol met tattoo’s zit, is Hero in het echt helemaal inkless! ‘Het idee vind ik wel tof, maar ik weet niet of ik zo’n commitment kan aangaan. Voor de film vond ik het wel leuk om ze te hebben, omdat ik dan eindelijk kon zien hoe het zou staan!’

Zijn favoriete scene in After is eruit geknipt

De favoriete scène van Hero in de film was de scène waarin hij met een gitaar zijn boekenkast kapot mocht slaan. ‘Eigenlijk stond deze scène helemaal niet in het script, maar hebben we tijdens het filmen bedacht!’ Helaas is deze scène in de officiële bioscoopfilm er alsnog uitgeknipt… (hij zit nog wel in de trailer!)

Hij speelt ook in Safe

Je kan Hero ook bewonderen op Netflix, hij heeft namelijk een rolletje in de spannende serie Safe!

Hij speelde in Harry Potter

Hij speelde de jongen Marten Villijn, a.k.a. jonge Voldemort, in Harry Potter en de Halfbloed Prins. Hero bleek een natuurtalent en werd gekozen als Marten vanwege zijn talent om ‘het duistere aspect in zijn tekst te vinden.’ Oehh.

Zijn oom speelt Voldemort himself

Hij heeft zijn talent niet van een vreemde, beide ooms aan moederskant Joseph en Ralph Fiennes zijn namelijk ook acteurs. Ralph Fiennes ken je misschien wel als grown up -en neusloze- Voldemort!

Niet alleen zijn ooms, maar ook zijn ouders komen uit de acteur en regisseurwereld. Hero: ‘Het heeft me wel op een positieve manier beïnvloed en daar ben ik dankbaar voor. Het geeft me iets van een voorsprong op het acteergebied, maar ik moet mezelf natuurlijk wel nog altijd bewijzen.’ 

Hij wil het liefst zelf ook ooit regisseur worden

Hero wil het liefst later net zoals zijn ouders ook achter de camera zitten, in plaats van ervoor. ‘Ik heb het idee dat alle acteurs dat stiekem een beetje willen. Ik zou graag iets willen regisseren met een heel ingewikkeld script… Dat het publiek constant aan het raden is wat er gaat gebeuren.’

Hero is ook nog model

Zo liep hij onder andere tijdens de afgelopen Milaan fashion week mee in de modeshow van Dolce en Gabbana!

Hij zou ooit nog een eigen huis willen bouwen of renoveren

Zijn vader heeft dit ook vaak gedaan en zijn broer zit in vastgoedbeheer. ‘Ik denk dat het een hele leuke en belonende ervaring zou zijn.’

Hij is single

Jaja dames, Hero is gewoon nog vrijgezel! Extra reden om weg te zwijmelen bij After

Hij heeft een mega cute hond

En hij heet Diesel <3

Heb je nog geen genoeg van deze hot actor? In de brand new CosmoGIRL! staat een uitgebreid interview met hem! Go and get the new issue!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @hero_ft