sims

12x Dingen die je herkent als je de Sims hebt gespeeld

Sims is by far the best game ever! Maar ook heel gevaarlijk, want voor je het weet zit je vijf uur achter elkaar te Simsen… In de Sims kunnen we onze alter-ego alles laten doen wat we willen. Deze dingen hebben we allemaal weleens in de Sims gedaan of meegemaakt…

1. DIE!!!

Dit is waarschijnlijk het nummer één ding wat we allemaal weleens in de game hebben gedaan: onze Sims dood laten gaan door de meest gruwelijke dingen ever. Je Sim in een zwembad laten gaan om vervolgens het trapje weg te halen? Yep, totally dit that. Muhahaha😈!

2. Relatie met de dood himself

Als je Sim zijn beste tijd heeft gehad, krijg je bezoek van Magere Heijn. En in plaats van dat je met een andere Sim probeert Magere Hein (aka de dood) over te halen om je overleden Sim weer tot leven te laten komen, ga je gewoon even een potje met hem flirten.

3. Deze keer ga ik niet cheaten!

Oké deze keer ga ik écht niet cheaten! Echt niet!

*15 min later* Oke, nevermind, met maar 1.000 Simoleons kun je niet spelen.

4. Get yo ass in the shower!

Het is 18:00 uur in de Sims en jouw Sim heeft honger. So, time to make some food! Het meest easy recept dat er is kan jouw Sim blijkbaar nog verpesten. Opeens vliegt je hele keuken in de fik en zo ook jouw Sim. Als een gek klik je op ‘jezelf blussen’, maar je Sim is te druk bezig met heen en weer huppelen van de stress terwijl jij aan het schreeuwen bent naar je computer dat je Sim zich moet blussen: ‘Get yo ass in the shower!!!’

5. I’m a rich b*tch

Wat is er nou leuk aan om Sims te spelen zonder geld? Juist, niks dus. Daarom maar even 20x de cheatcode ‘Motherlode’ gebruiken. Nu kun je eindelijk die dure droomvilla bouwen.

6. Dream crush

Raise your hand als je weleens je crush hebt nagemaakt in de Sims en vervolgens met hem of haar bent gaan trouwen? 🙋🏼‍♀️

7. Mods

Sims kan soms wat boring zijn, so to spice things up a bit download je gewoon wat mods. Twerk mod: installed. Nieuw haar en kleding: installed.

8. We love the dramz

Dan is het je eindelijk gelukt: je hebt een leuk gezin gemaakt en alles is helemaal perfect. Maar wat is het leven zonder wat drama… Dus laat je je Sim met zo veel mogelijk andere Sims vreemdgaan, zonder gepakt te worden door je echtgenoot natuurlijk.

Lees ook: OMG, wordt de nieuwe Sims5 multiplayer?!

9. Droomhuis

Nu je toch 100.000 Simoleons heb gecheat, is het tijd om je droomhuis te bouwen. Uiteindelijk ben je langer bezig met het bouwen en inrichten van je droomhuis, dan dat je daadwerkelijk aan het spelen bent.

10. OMG STOP

Het meest irritante in de Sims ever is wanneer je Sim aangeeft dat hij niet kan lopen. Like omg, just walk, er is gewoon genoeg plek! Vervolgens besluit je Sim te doen waar hij of zij zelf zin in een heeft en laat jou geïrriteerd achter.

11. Het duurt te lang

Het is tijd voor jouw Sim om te gaan werken. Ain’t nobody got time om acht Sims uren op normal speed te wachten tot hij/zij klaar is. Dus je spoelt op de hoogste modus door tot je Sim eindelijk weer thuiskomt van werk.

12. Noooo!

We all know dat ene deuntje die je hoort wanneer er ingebroken wordt in het huis van je Sim. Meteen schiet je in de paniek en maak je al je Sims wakker om de inbreker te pakken. Op één of andere manier weet de inbreker toch je tv te stelen en ermee weg te komen. HOE DAN?!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @thesims

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen