Joey King

12x Wist je dit al over Joey King?

We kennen Joey King waarschijnlijk allemaal uit de Netflix film The Kissing Booth, maar er is vast ook nog een hele hoop wat je nog niet over onze 19-jaar oude covergirl wist!

1. Ze won de prijs voor ‘best movie actress’ tijdens de Kids Choice Awards dit jaar

Voor haar rol in The Kissing Booth, ontving ze de deze prijs en bedankte in haar speech onder andere haar co-stars Joel Courtney en Jacob Elordi en alle fans.

Joey is sinds de film gaan daten met Jacob en waren volledig #couplegoals! Maar of dat nog steeds zo is, is niet duidelijk. De laatste tijd is hij namelijk erg afwezig op haar social media kanalen…

2. Ze speelt ook nog in een nieuwe waargebeurde serie

Sinds kort is ook The Act met Joey King te zien om de Amerikaanse streamingdienst Hulu. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en is one heck of a story… De nu 27-jarige Gypsy Rose Blanchard zit momenteel een gevangenisstraf van tien jaar uit, omdat ze haar toenmalige vriendje haar moeder liet ombrengen. Gypsy’s moeder leed aan het Münchhausen-by-proxysyndroom: een aandoening waarbij iemand doet alsof een ander (vaak zijn of haar kind) ziek is en diegene daarvoor laat behandelen.

Voor deze serie moest Joey dan ook haar hoofd kaal scheren, om zoveel mogelijk op Gypsy Rose te lijken. Nu hopen dat deze serie binnenkort ook nog naar Netflix of Videoland verhuist!

3. Joey heeft veel meer op de planning staan

Zo is ze onder andere nu al bezig met het opnemen van The Kissing Booth 2 en heeft ze de afgelopen tijd ook als producer aan een nieuw project gewerkt. The In Between gaat over een meisje die haar vriendje verliest tijdens een car crash. Ze denkt dat haar BF haar een bericht probeert te versturen vanuit the afterlife en gaat op zoek naar een manier om contact met hem te leggen. Sounds good!

4. Haar zusje Hunter is ook een actrice

Hunter King (25 jaar) is de oudere zus van Joey en heeft ook in verschillende films en series gespeeld. De zusjes spelen nu ook nog eens samen in de Amerikaanse serie Life in Pieces! Hierin speelt Joey de zwangere Morgan en Hunter speelt Clementine #sistergoals

5. Ze acteert al sinds ze heel jong is

‘Ik was denk ik een jaar of 4. Ik weet nog dat mijn zus heel graag wilde acteren en theater wilde doen. Ze nam acteerlessen in een klein theater en dat trok mijn aandacht. Ik heb toen tegen mijn moeder gezegd dat ik ook acteerlessen wilde. Het begon als een hobby, maar werd al snel mijn passie en grote levensdoel.’

6. Ze verscheen in The Suite Life met Zack en Cody

Een heeeele lange tijd geleden heeft Joey een meisje genaamd ‘Emily’ gespeeld in een aflevering van The Suite Life met de broertjes Dylan en Cole Sprouse. Ze postte er zelfs deze super cute throwback foto van op Insta!

7. Ze heeft zelfs een appearance gehad in een clip van Taylor Swift

Hint: ze is het super schattige meisje met de blauwe strik op haar jurk!

Wist je al de Taylor Swift eindelijk met nieuwe muziek is uitgekomen?!

8. Haar eerst kus met Jacob Elordi was op kantoor

Hoewel het nu nog onduidelijk is of de twee tortelduifjes nog samen zijn, was hun eerste kus in ieder geval wel heel romantisch. De twee kusten toen ze een scène uit The Kissing Booth aan het voorbereiden waren. In het begin waren ze nog gewoon friends, maar als snel sloeg de vonk over en werden ze stapelverliefd op elkaar.

9. Ze is een pro in Dance Dance Revolution

Als je The Kissing Booth hebt gezien, weet je dat Joey geweldig dans skills heeft als het gaat om het computerspel Dance Dance Revolution. Maar dit talent kwam haar niet zomaar aanwaaien. Kennelijk moesten Joey en haar co-star Joel elke dag wel drie uur repeteren om zo goed te worden.

Omdat ze er soms zo uitgeput ervan raakte, deden ze hieronder de ‘floppy’ versie van hun dans. Zo funny!

10. The Kissing Booth is voor een deel opgenomen in Zuid-Afrika

‘Dat was incredible! Het land is spectaculair en de mensen waren zo leuk! Het is een ervaring om nooit te vergeten. En hoe bizar is het dat LA en Kaapstad zo veel op elkaar lijken?

11. Ze houdt van een goeie prank

Zo verving ze ooit de deodorant van haar zusje met cream cheese voor een 1 april grap… yuck!

Ohja, en ze heeft ooit de auto van Liam Hemsworth gestolen. Maar dit was geen grap; ze was in desperate need voor pleisters! Check de video hieronder voor het hele verhaal.

12. Haar allereerste kus ever was met Keegan Allen

En het was voor de camera’s! Op de filmset gaf de Pretty Little Liars acteur haar haar allereerste kus. Cute!

Meer lezen over Joey King? Zoek dan het allernieuwste CG! issue in de winkel met haar op de cover. Hierin vind je 14 pagina’s vol met Joey!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress

Bron: Seventeen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen