zielige films fault in our stars

13 x Zielige films voor als je behoefte hebt aan een goede huilbui

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een potje janken. Omdat het je maandelijkse periode is, omdat het even niet zo lekker gaat, omdat je ruzie hebt gehad met je lief of omdat het buiten regent. Wat de reden ook is, af en toe is het gewoon fijn om een zielige film te kijken. Met deze films stromen de tranen binnen no time over je wangen.

Me Before You

Get ready to cry your heart out. William Traynor was een levensgenieter totdat hij door een ongeluk verlamd raakte. Wanneer Louisa Clark, IRL Emilia Clarke beter bekend als Khaleesi, in dienst wordt genomen om hem te verzorgen, probeert ze zijn leven weer op te leuken. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek waarvan de bladzijdes ook niet droog zullen blijven.

The Fault In Our Stars

Ook deze film is op een boek gebaseerd. Hazel is ziek en draagt een zuurstoftank bij zich, Gus is ook ziek en heeft een beenprothese. Ze worden smoorverliefd en samen maken ze grappen over hun situatie, maar ze weten beiden dat ze niet oud gaan worden. Doordat jij dat vanaf minuut één ook al weet, kijk je 126 minuten lang met tranen in je ogen en kippenvel op je armen naar dit liefdesverhaal.

Hachi: A Dog’s Tale

Een verhaal over een hond is nog nooit zo zielig geweest en dan is het nog waargebeurd ook! Hachiko bracht zijn baasje trouw iedere dag naar het treinstation en wachtte hem daar ook weer op. Op een dag komt zijn baasje niet meer terug, maar Hachiko komt nog negen jaar lang iedere dag terug naar het station in de hoop dat zijn baasje wel terugkomt. #snik

Marley & Me

Over honden gesproken, Marley is iedereens favoriete labrador. Hoewel de hond ook super irritant kan zijn voor zijn baasjes John en Jennifer, wil je hem voor geen goud missen. Oh en surprise surprise, er is ook een boek van. Ohja, A Dog’s Way Home is ook een leuke hondenfilm.

Seven Pounds

Het enige dat we over deze film verklappen is dat Ben Thomas (Will Smith) zeven onbekende mensen gaat helpen en dat je tissues moet pakken.

My Sister’s Keeper

Anna is een donorbaby. Dat betekent dat zij geboren is om lichaamsdelen af te staan aan haar zieke zus Kate wanneer zij die nodig heeft. Dit klinkt heel naar, maar Anna en Kate hebben een super goede band samen. Wanneer Anna besluit dat ze dit niet meer wil doen, kan hun moeder Sara (Cameron Diaz) hier heel slecht mee omgaan. Schrik niet als je overdreven hard in je zakdoek moet snuiten tijdens de film, dat hebben wij namelijk allemaal gedaan.

Charlie St. Cloud

Deze film staat in deze lijst om twee redenen. 1. Als de dood van een broertje je niet aan het huilen maakt weten wij het ook niet meer. En 2, Zac Efron speelt de hoofdrol, punt. Wordt het je te zielig? Kijk bekijk dan de lijst beste dansfilms.

Pay It Forward

Dit is een oldie but a goldie. Kevin krijgt van zijn leraar de opdracht om een manier te bedenken om de wereld te verbeteren. Hij besluit drie mensen te helpen die op hun beurt ook weer drie mensen moeten helpen and so on. We verklappen niet waarom dit nog heel zielig wordt.

Dear John

Channing Tatum + Amanda Seyfried + tranentrekkend script = kijken!

Water for Elephants

Zoals je vast al in deze lijst is opgevallen, blijken boeken een hele goede bron voor tranentrekkende films. En zo ook voor deze, waarin Robert Pattinson bij een circus werkt en voor de olifant Rosie zorgt die door de baas heel slecht wordt behandeld. Daarnaast wordt hij verlieft op Reese Whiterspoon, maar ook dit bevalt de grote baas niet.

Ps: I Love you

Gerry verzint de meest romantische manieren om na zijn dood in het leven van zijn vrouw te blijven, en nee niet in de vorm van een geest.

Bambi

Tekenfilms kunnen ook heel erg zielig zijn. Als je Bambi als kind niet hebt gekeken dan heb je iets gemist. En zowel, dan denk je nu ‘ohja deze ga ik kijken om te huilen’, want dit is heel erg, verschrikkelijk, pijnlijk, tot op het bot zielig.

Wonder

Een jongetje met een misvormd gezicht gaat voor het eerst naar een normale school. Het is een beetje weinig info maar we willen niet het hele verhaal vertellen. Kijk de trailer maar, dan weet je dat je deze moet kijken.

Lion

De beschrijving klinkt een beetje saai dus die besparen we je. Je moet deze film gewoon zonder verwachtingen kijken en we beloven dat je achteraf snapt waarom.

Titanic

Classic. Je hebt de Titanic al zo vaak gezien dat je vanaf het moment dat Rose ‘I love you, Jack’ zegt, het script helemaal mee kunt praten. Neemt niet weg dat je nog steeds een traantje weg moet pinken als je de film kijkt.

https://www.youtube.com/watch?v=zCy5WQ9S4c0

The Lion King

Want ja, hoe kunnen we deze niet in deze lijst opnemen…

LEES OOK:

Fotografie: The Fault In Our Stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • DanielRum
  DanielRum
  Reactie: need a loan [url="http://paydayloanusaone.com/?"]pay day [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: tinder sign up , browse tinder for free [url="http://tinderentrar.com/?"]tindr [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: tindr , tinder date [url=http://tinderentrar.com/]http://tinderentrar.com/[/url]
  Beantwoorden
 • Weperorne
 • MichaelDiats
  MichaelDiats
  Reactie: dating website [url="http://onlinedatingtwo.com/?"]thermoluminescence dating[/url]
  Beantwoorden
 • Williamhap
  Williamhap
  Reactie: personal ads free [url="http://datingsitesfirst.com/?"]dating over 40[/url]
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: london gay speed dating gay chaser dating sites [url="http://gaychatgay.com?"]gay male dating site pakistan[/url]
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme. With thanks
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: viktor228, gay ukraine dating dating a gay guy [url="http://gaychatgay.com?"]gay dating site for disabled[/url]
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: gay dating in los angeles professional gay dating sites [url="http://gaychatus.com?"]australian gay dating sites[/url]
  Beantwoorden
 • Patrickbrorp
  Patrickbrorp
  Reactie: gay men dating commerce ga midlife gay dating [url="http://freegaychatnew.com?"]gay dating service toronto[/url]
  Beantwoorden
 • MichaelRooro
  MichaelRooro
  Reactie: gay dating for beginners gay dating sites best [url="gay-singles-dating.com?"]black discrimination gay dating[/url]
  Beantwoorden
 • HenryBak
  HenryBak
  Reactie: gay dating sitesting sites gay dating south shore ma [url="http://dating-gaym.com/?"]american indian dating gay[/url]
  Beantwoorden
 • validccseller
 • Gustavorhine
  Gustavorhine
  Reactie: resume editing service [url="https://essaywritercentral.com/?"]top resume writing service[/url]
  Beantwoorden
 • Matthewfluri
  Matthewfluri
  Reactie: essay review service [url="https://essaysnet.com/?"]academic editing services[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen