Once upon a time, Emma Chamberlain was bored. Ze doodde haar tijd door YouTube-filmpjes te kijken en dacht op een dag: what the hell, I’ll give it a try. Hierdoor is zij nu one of the most famous girl YouTubers op de wereld, maar weet jij wel alles van haar? Read on!

1. Haar sterrenbeeld is tweeling

Ze is geboren op 22 mei 2002 en haar sterrenbeeld is Tweeling. In haar YouTube video’s is dat zeker te zien. Ben jij benieuwd naar wat jouw sterrenbeeld zegt over je karakter? Check het hier.

2. Ze is pas 18 jaar

OMG! Ze mag dan al een van de most famous girls in de online world zijn, maar ze is pas 18 jaar oud! Haar eerste video postte ze 2 jaar geleden toen ze 16 was.

3. Ze is vegetarisch

Dit liet ze weten in haar “Get to Know Me Tag” video. Ze heeft wel voor het eerst vlees gegeten in een YouTube video. In de video geeft Ethan Dolan haarchicken nuggets en een steak.

4. Ze heeft een eigen podcast

Emma is sinds december begonnen met een podcast, dat heet “Anything goes with Emma Chamberlain”. Hierin praat ze over haar leven en waar ze allemaal over nadenkt.

Hier vind je nog meer leuke podcasts!

5. Ze had een relatie met Ethan Dolan

Ook al was het niet helemaal crystal clear en een rumor, toch hebben fans hun romance wel gespot. Volgens de fans zijn ze uit elkaar gegaan rond de tijd dat James Charles 3 miljoen volgers verloor in 3 dagen tijd.

6. She’s worth a lot of money

Emma’s net worth is 2,5 miljoen Dollar! Ze verdient zo’n 6000 dollar per dag met haar video’s op YouTube en maakt ze major money met haar brand deals met Curology en Hollister.

7. Haar celeb crush is Timothée Chalamet

Net zoals heel veel andere celebs, heeft Emma haar pijlen gericht op Little Women acteur Timothée Chalamet. ‘Curly hair kills me,’ vertelde ze in een interview.
Lijkt de film Little Women jou leuk? Check dan zeker waar deze filmtip over gaat!

8. Ze was een cheerleader

Emma was een sassy cheerleader. Ze was vijf jaar lang een competitieve cheerleader bij de California All Stars Pink cheer team. Na een jaar High school is ze uit het cheer team gegaan.

9. Ze is verslaafd aan koffie

Emma’s liefde voor koffie is zó groot dat ze zelfs een video heeft gemaakt waarin ze haar legendarische koffierecept deelt.

10. Ze was member van The Sister Squad

The Sister Squad was een groepje dat bestond uit Emma, James Charles, en de Dolan Twins. Beauty vlogger James bracht iedereen bij elkaar in 2018, en de squad werkte samen aan hilarische video’s. Helaas bestaat The Sister Squad niet meer…

11. Ze heeft een eigen koffiemerk

Omdat ze zo geobsedeerd is met koffie, is ze haar eigen koffiemerk begonnen. Chamberlain Coffee is helaas alleen te verkrijgen in de VS, sad!

12. Het begon allemaal met DIY videos op YouTube

Emma is inmiddels super famous geworden door haar auto vlogs en hilarische collabs op YouTube, maar ze is eigenlijk begonnen als ‘DIY girl’. Ze vertelde dat ze helemaal geen crea-bea was, maar dat ze probeerde om andere mensen na te doen, omdat dit toen populair was. ‘Maar toen ik me realiseerde dat dit me niet verder ging brengen ben ik begonnen met dingen die meer voor mij zijn en dat was like Yeah!.’

Check hier een van de eerste DIY video van Emma Chamberlain!

13. Ze is fan van de Jonas Brothers

Tja, wie niet?!

Meer weten over Emma Chamberlain? Scoor dan snel CG!’s In Bloom issue #2 waar je een uitgebreid interview met deze powergirl vindt! 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @emmachamberlain