We kunnen toch nooit genoeg krijgen van deze Nieuw-Zeelandse(!) hottie… Wist jij dit al over KJ Apa?

1. Hij speelt muziek

En niet zomaar muziek. KJ speelt gitaar én piano en nam op 14-jarige leeftijd al een eigen album op. Momenteel zit hij in een band genaamd Legend, en is alweer bezig om binnenkort nieuwe muziek te releasen!

2. Hij heeft een groot litteken in z’n wenkbrauw

Waarschijnlijk was deze je wel al eerder opgevallen, maar KJ heeft in zijn wenkbrauw een fiks litteken zitten. Hoe het daar komt? Riverdale-collega Cole Sprouse hackte vorig jaar in zijn Twitter account en vertelde iedereen even hoe het zat:

KJ Apa

Voor als je niet uit Nieuw-Zeeland komt: Marmite is een zout stroop-achtig beleg voor op je brood, wat super populair is in NZ. Cole was natuurlijk niet echt serieus en al snel vertelde KJ hoe hij echt aan het litteken kwam.

Helaas was hij niet echt specifiek over het ongeval. Is ‘ie van de trampoline gevallen? Is ‘ie door een hond aangevallen op de trampoline? Maakte hij een driedubbele salto op de trampoline die misschien misging? Who knows…

3. Hij is super close met Riverdale-collega Cole Sprouse

Kijk maar…

4. Hij loves tattoo’s

KJ heeft een aantal inktplaatjes op zijn lichaam zitten en vindt het maar moeilijk om ermee te stoppen. ‘Ik ben verslaafd aan tattoo’s’ vertelde hij People, ‘Ik houd van tattoo’s, ik vind de kunst ervan mooi en de experience om ze te laten zetten.’

Een van z’n tattoo’s die op zijn arm zit betekent extra veel voor hem. ‘Mijn oma en mijn moeder hebben beide dezelfde bij.

5. Hij is geboren op 17 juni 1996

Waardoor hij  dit jaar dus 23 wordt en zijn sterrenbeeld een Kreeft is.

6. KJ is een afkorting van zijn naam

Zijn volledige naam is namelijk Kenati James Fitzgerald.

7. Hij is geboren in Nieuw-Zeeland

Maar al snel verhuisde hij naar Amerika om zijn droom achterna te gaan. Maar, no worries, zijn accent reisde gewoon met hem mee. *smelt*

https://twitter.com/extratv/status/834863593942167552

8. KJ <3 zijn familie

Aww, cute little bean! KJ heeft trouwens ook nog twee zusjes, Arieta en Timena. Bonuspunten voor KJ’s ouders, dat ze hun kids zulke bijzondere namen hebben gegeven.

9. KJ Apa is obsessed met honden

Trouw met ons.


10. Hij houdt wel van een geintje

11. Hij speelt Archie Andrews in Riverdale

Well, duh! Waarschijnlijk kennen de meeste van ons KJ als hottie Archie uit de Netflix-serie Riverdale.

12. Hij heeft niet echt rood haar

Alhoewel hij in Riverdale rode lokken heeft, heeft KJ in het echt dus bruin haar. Kennelijk duurde zijn allereerste verfsessie voor seizoen 1 wel tien uur!

13. Hij heeft in meerdere films gespeeld

Hij had onder andere een rol in A Dog’s Purpose, The Hate U Give en hij verschijnt binnenkort in The Last Summer! Ons hoor je niet klagen met zoveel KJ op ons scherm!

14. Hij is down to earth AF

KJ APA

Thanks for being awesome, KJ!

Archie Andrews Thumbs Up GIF by The Paley Center for Media - Find & Share on GIPHY

LEES OOK:

Fotografie: BrunoPress
Bron: Seventeen.com