Zac Efron

14X films met Zac Efron om dit weekend te kijken

Je mag ons altijd wakker maken om naar de acteer skills (en hoofd + lijf) van hottie Zac Efron te kijken. Wij hebben 14 films met Zac voor je op een rijtje gezet.

1. The Lucky One

In de film The Lucky One zien we Zac als soldaat. Hij komt terug van een missie in Irak en gaat op zoek naar de vrouw die hem heeft gered.

2. Baywatch

Zac Efron heeft in 80% van deze film geen shirt aan. Dat is alvast één reden om deze film aan je lijstje toe te voegen.

3. Hairspray

Zac speelt dream boay Link Larkin, de hartenbreker die Tracy’s hart steelt. Samen proberen ze segregatie tegen te gaan.

4. Parkland

Neem even pauze met het leren van geschiedenis en kijk naar deze film. Parkland gaat over de schokkende gebeurtenissen in het Parkland ziekenhuis, na de moord op John F. Kennedy in 1963.

5. That Awkward Moment

Deze komedie gaat over verschillende jongens die op zoek gaan naar een betekenisvolle relatie in plaats van just another scharrel.

6. Neighbors

Zac speelt in Neighbors een student die de ‘oorlog’ aangaat met zijn buren. Zijn buren vinden het studentenhuis next door veel te luid en proberen hen weg te jagen uit de buurt. Als je toch bezig bent, kijk meteen deel 2! Daarin speelt Selena Gomez ook een grote rol.

7. New Year’s eve

Deze film gaat over hoe New Yorkers oud en nieuw vieren. In New Year’s Eve zie je Zac op zijn schattigst! Spoiler: Hij zoent Michelle Pfeiffer!

8. 17 Again

Zac speelt hierin de 17- jarige versie van Matthew Perry in deze A+ komedie die gaat over een volwassen man die van zijn leven baalt, maar een kans krijgt om zijn tienerjaren opnieuw te doen.

9. Charlie St. Cloud

Same some tears… Zac speelt in deze film de schuldgevoel geteisterde Charlie. Hij ziet steeds vaker zijn kleine overleden broertje, die omkwam tijdens een vreselijk ongeluk.

Check hier nog meer films die je kunt kijken als je zin hebt in een huilbui

10. Me And Orson Welles

In Me And Orson Welles droomt Zac van een carrière op Broadway. Wanneer hij deze aangeboden krijgt waant hij zich in de zevende hemel. Al snel gebeurt er allerlei narigheid waardoor zijn nieuwe leven lijkt in te storten.

11. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Zac Efron kennen we natuurlijk allemaal als de stoere Troy Bolton met het gouden keeltje uit High School Musical. Maar in z’n nieuwe film speelt onze tienercrush wel een hele gewelddadige rol; die van seriemoordenaar Ted Bundy. Say What? De film heet Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile en vertelt de Bundy-zaak vanuit de ogen van zijn vriendin Liz (Lilly Collins)

12. The Greatest Showman

Zac heeft in deze film niet de hoofdrol te pakken, maar dat maakt het kijken niet minder leuk. Sterker nog: dit is één van de lievelingsfilms van hoofdredacteur Ivana! Enne, er zit een té romantische scène met Zendaya in.

13. Dirty Grandpa

Kijken naar Zafc Efron als brave advocaat Jason en Robert De Niro als dirty grandpa is funny AF. Jason gaat trouwen, maar voordat hij in het huwelijksbootje stapt wil zijn opa een lift naar Florida. Niets verkeerds aan, behalve dat er op dat moment spring break is en zijn opa zorgt voor heel wat trouble

14. The Paperboy

Journalist Ward wil de moord op een agent in zijn geboortestad onderzoeken. Hij denkt namelijk dat crimineel Hillary van Wetter ten onrechte ter dood veroordeeld is voor een gruwelijke daad.

And the list goes on and on! Zac heeft namelijk een rol te pakken in de nieuwe Disneyfilm Three Guys And A Baby. Meer info over deze film lees je hier.

LEES OOK:

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen