bestie

17 Songs voor jou en je BFF

Je bestie is je alles, ze is je sister from another mister, jullie hebben superveel met elkaar gemeen en ze kent je misschien nog wel beter dan je eigen ouders. Waarschijnlijk hebben jullie al een eigen friendship theme song, maar hebben jullie dit niet en hebben jullie zin om te vieren dat jullie BFF’s zijn; CG!’s got you covered. Van Selena Gomez, tot Ariana Grande en Camila Cabello; ze hebben allemaal liedjes over vriendschap en living your best life. Ga samen met je bestie(s) helemaal los op deze nummers!

1. We’re All In This Together – High School Musical

Laten we beginnen met een echte klassieker. Bij dit nummer kun je heerlijk mee gillen, samen met je bestie(s).

2. Friends – Meghan Trainor

Dit is het perfecte nummer voor wanneer jij samen met je bestie(s) aan het chillen bent. Het nummer is niet al te druk en is een echte feel-good song.

3. Me & my girl – Selena Gomez

Dit nummer zong Selena Gomez tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show and she totally slayed it!

3. Real Friends – Camila Cabello

Fans van Camila dachten dat dit nummer zou gaan over de andere leden van Fifth Harmony, maar tijdens een interview vertelde ze dat ze geïnspireerd was door de stad L.A.

Lees ook: de zoensessie van Camila Cabello en Shawn Mendes zorgt voor hilarische memes

4. Wannabe – Spice Girls

Als je het hebt over een song over hechte vriendschap, dan kom je natuurlijk bij dit power nummer van de Spice Girls uit. Dit nummer is ook een echte karaoke klassieker, dus zing samen met je friends lekker mee.

5. Friends – Why Don’t We

Dit nummer gaat letterlijk over een groep vrienden die op zoek is naar een plek om te feesten. Dat klinkt verrassend erg op een gesprek die je met je vrienden hebt op een vrijdag avond.

6. Rather Be – Clean Bandit

Nog zo’n karaoke hit. Na het luisteren blijf je nog weken lopen met dit nummer in je hoofd.

7. See You Again – Wiz Khalifa ft. Charlie Puth

Dit nummer gaat over een vriend die langzaam verandert in familie. Het is een emotioneel nummer dus houd je bestie maar even vast.

8. You’ve Got a Friend In Me – Toy Story

Een Disney classic! Een lekker nummer om samen te zingen met je BFF.

9. Bestie – BHAD BHABIE ft. Kodak Black

No words, just listen.

10. MONOPOLY – Ariana Grande en Victoria Monét

Deze videoclip is echt #FriendshipGoals. Het is Ariana Grande samen met haar BFF Victoria Monét. Dit nummer maakte ze samen voor alle haters.

11. 7 Rings – Ariana Grande

Want to feel like a boss? Dan is dit het nummer dat je moet zingen. Ariana Grande omschrijft dit nummer als een ‘friendship anthem’.

12. Mi Gente – Willy William

Jij en je bestie staan waarschijnlijk altijd te dansen wanneer er muziek op staat. Nou girl, dan is dit het beste billenshake nummer ever!

13. Memories – Maroon 5

Dit nummer gaat over een vriend die er helaas niet langer meer is. Alhoewel je veel mooie herinneringen hebt aan diegene, doet het pijn om hem of haar niet meer in je leven te hebben.

14. Good As Hell – Lizzo

Lizzo is echt onze powergirl! Ook dit nummer is een powersong waarvan je weer energie krijgt. Good as hell gaat over een vriendin die uit een relatie komt en er even aan herinnert moet worden dat ze een echte badass is, ook zonder die boy.

15. I’ll be there for you – The Rembrandts

We kunnen het natuurlijk niet over vrienden hebben zonder te denken aan de themesong van de serie Friends. Waarschijnlijk na het zien van de titel was je het het deuntje al aan het zingen in je hoofd. Door dit nummer vrolijk je meteen weer op.

16. Count On Me – Bruno Mars

‘You can count on me like one two three, I’ll be there.’ Het gaat allemaal om liefde en vertrouwen, toch?

17. True Friend – Hannah Montana

‘You’re a true friend, you’re here ’til the end.’ Een super oud liedje alweer, maar hij blijft zo cute! Inmiddels is Miley Cyrus niet meer zo cute, maar wel in love.

18. I’m Only Me When I’m With You – Taylor Swift

Deze oldie stamt nog uit de tijd voordat Taylor écht wereldberoemd was #throwback. Ze liet haar fans in de clip een sneak peak uit haar leven zien door middel van home-video’s samen met haar besties.

 

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen