films

20x Leuke chickflicks die de perfecte afleiding zijn tijdens deze dagen

Met de allerbeste chick flicks!

Nu we zo min mogelijk naar buiten mogen, blijft er veel tijd over om je favo films en series te kijken op Netflix. Wij hebben de leukste chickflicks daarom voor je op een rijtje gezet die je kunt kijken als je alleen bent en jezelf even lekker wilt afleiden met een feel good film!

 

1. A Cinderella Story

Deze teen movie never gets old! Hilary Duff speelt Sam, een girl die een real-life Cinderella verhaal leeft. Ze zoekt naar haar Prince Charming en probeert ondertussen naar de school van haar dromen te gaan, terwijl haar stieffamilie roet in het eten wil te gooien.

 

2. Someone Great

Journalist in spé Jenny (Gina Rodriguez) heeft net haar droombaan binnengehaald bij een superbekend muziektijdschrift. Het enige dingetje: hiervoor moet ze naar San Francisco verhuizen – en haar boyfriend is not having it. In plaats van long distance te proberen, dumpt hij haar na negen jaar en Jenny is heartbroken. Haar twee beste vriendinnen, Blair (Brittany Snow) en Erin (DeWanda Wise) proberen haar erdoorheen te slepen, door nog één keer samen een epic avontuur te beleven in New York City.

 

3. To All the Boys I’ve Loved Before

Deze film is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Jenny Han. Het verhaal gaat over Lara Jean Song die net als ieder 16-jarige meisje weleens een crush ontwikkelt voor een hottie. Maar in plaats van hen te vertellen hoe ze zich voelt, schrijft ze liefdesbrieven die ze nooit verstuurd. Op de een of andere manier stuurt iemand (geen spoilers!), de brieven naar Lara Jean’s crushes, awkward!

Heb jij TATB P.S. I love you al gezien? En wist je al dat er een derde film aankomt?

 

4. Dumplin’

Dumplin’ gaat over Willowdean. Haar mantra in het leven is: ‘wil je the ultimate bikini body? Put a bikini on your body.’ Tot ze verkering krijgt met de knappe, populaire Bo. Om haar onzekerheden te tackelen, schrijft ze zich in voor de lokale missverkiezing die haar moeder/pageant queen organiseert.

 

5. The Kissing Booth

Elle en Lee zijn geboren op dezelfde tijd in hetzelfde ziekenhuis en zijn sindsdien al vrienden. Voor hun vriendschap bedenken ze regels waar ze zich beiden aan moeten houden. Eén regel is dat je niet met elkaars broers of zussen mogen daten. Net jammer dat Lee een hele knappe broer heeft… Wist je al dat er ook een deel 2 aankomt?

Movie inspiratie nodig? Dit zijn de top 3 favoriete films van de CG! squad

 

6. Sierra Burgess is a Loser

Dé film waarin we verliefd werden op Noah Centineo! Sierra (Shannon Purser) is een slimme high school teenager, die eigenlijk een beetje tot de outcasts behoort. Maar dan wordt haar identiteit per ongeluk verwisseld met die van de populaire Veronica (Kristine Froseth). Aan Sierra de opdracht om een team met Veronica te vormen, zodat ze eindelijk haar crush (Noah Centineo) voor zich kan winnen.

 

7. About Time

De meeste mensen hebben de ogen van hun moeder of hun vaders lach, maar Tim heeft de mogelijkheid om door de tijd te reizen van zijn vader overgenomen. Kijk hoe hij met de speciale kwaliteiten toch het hart van zijn dream girl wint!

 

8. Rip Tide

Een modellencontract en je gezicht dat op elk magazine te zien is: iedereen wil een leven zoals Cora, maar het maakt haar niet gelukkig. Ze vlucht naar haar familie in Australië om zo te ontdekken wie ze écht is. Daar ontdekt ze haar talent voor het designen van kleding en vindt een nieuwe passie: surfen.

 

9. Always be my maybe

Dit is een nieuwe versie van de film The Notebook. Twee childhood lovers hadden een grote ruzie en hun vriendschap eindigde forever. Vijftien jaar later ontmoeten ze elkaar weer en worden herinnert aan de tijd van vroeger, ook al zijn hun levens nu heel anders.

 

10. The Perfect Date

En Noah zat niet stil, want er kwamen hierna nog veel meer leuke Netflix-films met hem erin! Brooks maakt een dating app om geld in te zamelen zodat hij naar de universiteit kan. Via de app krijg je hem als date voor een avond en past hij zich aan aan jouw wensen voor de perfecte boyfriend aan. In het begin is het allemaal leuk, maar uiteindelijk vindt hij het toch wel moeilijk om iedere nacht een andere date te hebben en zich voor te doen als iemand die hij niet is. Hij komt er langzaam achter wie hij zelf echt is en natuurlijk wordt hij dan verliefd…

11. Mean Girls

Mean Girls is een classic als het gaat om girls night movies. Wie kent de zin ‘On Wednesdays we wear pink’ nou niet? Met actrices als Lindsay Lohan, Rachel McAdams en Amanda Seyfried is deze film zeker een must-see!

 

12. The Notebook

Ook The Notebook met dreamy boy Ryan Rosling is zeker eentje voor bovenaan je movie night lijstje. De ultieme zwijmelfilm om bij weg te dromen… 

 

13. The Devil Wears Prada

The Devil Wears Prada is er vooral eentje voor de fashion liefhebbers. Met de strenge Miranda Priestly en de lieve Andrea gaat het er niet altijd leuk aan toe op het kantoor van Runway.

14. Bridesmaids

Bridesmaids is een hilarische film over zes vriendinnen waarvan er ééntje gaat trouwen. Een lekkere wegkijker voor een avondje op de bank.

 

15. Pitch Perfect

Pitch Perfect is ook zo’n heerlijke film waarbij je niet hoeft na te denken. Er komt een heleboel gezang voorbij en veel bekende nummers in a capella style die gegarandeerd in je kop blijven zitten. O enne, we love Fat Amy. Pluspunt: als jullie deze hebben uitgekeken kun je meteen deel twee én drie aanzetten!

 

16. Dear John

Dear John is wederom zo’n heerlijke romantische film met hottie Channing Tatum en cute actrice Amanda Seyfried. Verfilmd van het boek van Nicholas Sparks. Wat kan die man toch romantische verhalen schrijven…

 

17. Love Actually

De beste romantische Christmas movie ever als je het ons vraagt. Een film met een heleboel liefdesverhalen door elkaar, rondom de kerst. Een film die je honderd keer opnieuw kan kijken en er toch geen genoeg van kan krijgen, zelfs wanneer het geen kerst is!  

 

18. Legally Blonde

Een feel good movie over Elle Woods die naar Harvard Law School gaat om haar vriendje iets te bewijzen en uiteindelijk een hele hoop meer leert en boven iedereen z’n verwachtingen uitkomt. En guess what? er is zelfs een deel twee!

 

19. Twilight (marathon)

Uiteraard moeten we in dit rijtje niet de Twilight-films vergeten. Ben jij met je vriendinnen voor team Edward, of toch voor team Jacob? En hoe zal het eindigen met Bella? Gelukkig is het een reeks van wel vijf films én kunnen we genieten van Jacob’s perfect sixpack. Een awesome filmreeks voor een avondje bingewatchen met je friends!

20. Bring It On

Een film over cheerleaden, woohoo! Maar bij cheerleaden hoort ook de nodige competitie. Een perfecte girl movie en het liefst zou je hierna misschien zelf wel een poging willen wagen tot cheerleaden.. šŸ˜‰

LEES OOK:

Bron & Beeld: IMDb.com, seventeen.com, filmposters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen