Fims

20x Must see films en series op Disney+

Ben je klaar met alle series op Netflix en Videoland? Gelukkig is daar Disney+! Deze streamingdienst staat vol met films en series en dat is soms best nog lastig kiezen. CG! zet de leukste films en series voor je op een rijtje!

Nog geen Disney+ account? Maak er hier eentje aan!

1. Star Girl

In Star Girl wordt het verhaal vertelt van de verlegen scholier Leo die aangetrokken wordt tot het nieuwe meisje op school genaamd: Stargirl Caraway. In de film kom je superveel herkenbare momenten tegen, wat zeker het kijken waard is!

Stargirl

2. Frozen 2

We love Anna, Elsa en natuurlijk Olaf. En daarom houden we van Frozen! De films van Frozen zitten vol avonturen en soms emotionele momenten. Op Disney+ zijn deel 1 én 2 te zien! Wist je al dat Olaf zijn eigen korte serie heeft? Check hem hier!

Frozen

3. Lady en de Vagebond

Op Dinsey+ is zowel de tekenfilm versie (uit 1955!) te zien, maar ook de remake uit 2019. Een love story tussen twee honden die heel verschillend zijn.  Grab some tissues!

Lady en de Vagebond

4. Disney’s Fairytale Weddings

In deze docu-serie krijgen we een kijkje achter de schermen bij huge Dinsey-bruiloften en het is allemaal zó pretty! Van een geheim huwelijksaanzoek tot het uitzoeken van dé perfecte jurk: het is allemaal een sprookje. Check hier de trouwjurken collectie van Disney!

Fairytale wedding

5. High School Musical de serie

Naast dat alle delen van High School Musical te zien zijn op Disney+, is er ook een HSM serie. De serie bestaat uit een andere cast, maar is wel op dezelfde locatie opgenomen als waar de OG films zijn opgenomen. Super fun om te zien hoe de andere groep studenten het daar heeft!

6. Aladdin

Deze film moet je zien en dan met name de live-action versie. De mooiste kleuren, muziek en een supermooie set: deze film has it all. Ook kan je deze film niet kijken zonder even te lachen om de genie gespeeld door Will Smith.

Aladdin

Check hier de leukste Pixar films voor een movie marathon!

7. Toy Story 1 t/m 4

Op Disney+ kun je niet alleen deel 1 t/m 4 kijken van Toy Story, maar ook wat extra short movies. Ook zijn er korte afleveringen waarin personage Forky antwoordt geeft op een heleboel vragen.

toy story

8. UP

Carl is een gepensioneerde ballonverkoper en besluit op en dag om duizenden ballonnen aan zijn huis te binden en zo de lucht in te stijgen. Padvinder Russel (Side note: Carl vindt Russel very annoying) gaat per ongeluk mee wat zorgt tot een hele bijzondere reis…

up

9. Vaiana (Moana)

Vaiana is op zoek naar een manier om haar volk te redden. Op zee komt ze Maui tegen: een machte halfgod. Samen steken ze de oceaan over en gaan ze op zoek naar een oplossing om Vaiana’s volk te redden.

Vaiana

10. The Simpsons

Mega fan van The Simpsons? Dan ben je bij Disney+ op het juiste adres! Je kunt hier een huge collectie kijken van alle afleveringen en seizoenen, time to binge!

The simpsons

11. Dumbo

Ook van deze film is de tekenfilm én live-action remake te zien. Een super sad story, maar met zoveel goede boodschappen. De film laat zien dat geloof en liefde twee van de belangrijkste dingen in het leven zijn!

Dumbo

12. Finding Nemo

Again een classic! In de film raakt Nemo de weg kwijt in de grote zee en Marlin (zijn vader) zet alles op alles om zijn enigste zoon te vinden. Samen met de vergeetachtige Dory zoekt hij naar zijn zoon en dit levert een aantal grappige en spannende momenten op!

Nemo

13. Finding Dory

Naast Finding Nemo kwam er later ook een Finding Dory uit. Dory woont al een tijdje in het rif samen met Marlin en Nemo, maar Dory herinnert zich opeens dat ze zelf ook familie heeft. Met ze drieën gaan ze op pad om Dory’s familie te vinden.

Finding dory

14. Maleficent

In de film Maleficent wordt het verhaal vertelt van de evil queen in Doornroosje. In deze film zien we het verhaal van Maleficent en waarom ze eigenlijk zo evil is geworden. De film is gevuld met feeën, trollen en meer.

maleficent

15. Lion King

Het klassieke Disney-verhaal van het leeuwtje Simba die zijn thuisland moet verlaten na de dood van zijn vader en koning Mufasa, laat al jaren de CG!-redactie huilen. En dit geldt ook voor de live-action remake…

The lion king

16. The Jungle Book

Nog een film met een jungle vibe. In deze film word je meegenomen in het verhaal van Mogli, terwijl je het gevoel hebt dat je naast hem in de jungle loopt!

Jungle Book

17. Beauty And The Beast

Nog eentje die je waarschijnlijk al eens gezien hebt, maar hoe heerlijk om je childhood memories weer even naar boven te halen. In het verhaal komt Belle achter de true beauty van een verschrikkelijk beest die haar gevangen houdt.

Beauty and the beast

Op zoek naar nog meer films om te kijken? Check dan deze lijst!

18. Alice Through The Looking Glass

Ooit gehoord van het verhaal van Alice in Wonderland? In deze film word je mee gesleurd in de wereld waar Alice in terecht kwam toen ze door het konijnenhol kroop. Johny Depp heeft een grote rol in deze film die hij  – uiteraard – fantastisch speelt!

Alice in wonderland

19. The Suit Life Of Zack & Cody

Als je deze serie hebt gekeken toen je klein was, raise your hand! Op Dinsey+ staat de hele serie +  de films die vroeger op Disney Channel te zien waren.

Zack and cody

20. Wizards Of Waverly Place

Selena Gomez steelt de show in deze serie. In de serie maak je kennis met de familie Russo die allemaal toverkrachten hebben wat soms nog best lastig is om te verbergen voor de buitenwereld.

Wizards of waverly place

LEES OOK:

Beeld: The Suit Life Of Zack And Cody, Viana, UP, Frozen 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen