Film poster

25x Films die perfect zijn om te kijken op 1 januari

Happy 2021! Vandaag is de perfecte dag om lekker in je pyjama in bed of op de bank te liggen onder de deken en eindeloos films te kijken. Check daarom hier een uitgebreide filmlijst met de leukste films voor vandaag.

The Hangover – Pathé thuis

Wanneer drie vrienden wakker worden na een crazy vrijgezellenfeest, is één van hun vrienden missing… Vinden ze hem op tijd voor zijn eigen bruiloft? Een film die gegarandeerd een lach op je gezicht tovert!

Mamma Mia! – Pathé thuis

Dé classic feelgood movie! Sophie (Amanda Seyfried) leest in het dagboek van haar moeder (Meryl Streep) dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze gaat binnenkort trouwen, dus is het tijd om erachter te komen wie precies haar echte vader is. Ze nodigt de drie verschillende mannen, in naam van haar moeder, uit op het eiland waar haar moeder een hotel runt…

QUIZ: Hoe goed ken jij de liedjes uit Mamma Mia 1 EN 2?

Mamma Mia Here We Go Again – Pathé thuis

Als je deel een hebt gezien, kun je gelijk door met deel twee!

QUIZ: Wie ben jij uit Donna and The Dynamos?

The Break-Up – Netflix

In The Break-Up spelen Vince Vaughn en Jennifer Aniston een koppel dat uit elkaar wil, alleen hebben ze één probleem: ze hebben beiden veel geld gestopt in het gezamenlijke appartement waar ze wonen en hierdoor wil niemand hieruit vertrekken. Ze moeten daarom het appartement in twee helften verdelen, en dat pakt niet heel goed uit…

A Simple Favor – Netflix

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily’s verleden graaft, komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt. Een wereld vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.

Deze Nederlandse artiest krijgt als eerste een eigen Netflix-docu!

The f**ck it list – Netflix

Brett Blackmore zit op de middelbare school en is een echte studiebol, maar wanneer zijn leven uit elkaar valt door een grap die hij heeft uitgehaald, deelt hij een lijst met dingen die hij liever anders had gedaan. Misschien kan ‘ie sommige dingen op de lijst nog veranderen… De lijst gaat viral en dat zorgt voor heel wat ophef.

Maxresdefault

Naomi And Ely’s No Kiss List – Netflix

Naomi en Ely zijn studenten, maar ook elkaars buren. Al hun hele leven zijn ze verliefd op elkaar, ook al valt Ely eigenlijk niet op vrouwen. Hun ‘No Kiss List’ heeft complicaties tussen de twee in het verleden geholpen , maar hun band wordt getest wanneer ze verliefd worden op dezelfde man.

Grown Ups – Netflix

Vijf goede vrienden en teamgenoten hebben elkaar al sinds de middelbare school niet meer gezien, maar wanneer hun oude basketbalcoach overlijdt, besluiten ze om een reunion te plannen. Ze gaan samen met hun gezinnen tijdens het weekend van the 4th of July weg en dat zorgt voor de meest hilarische momenten!

Wine Country – Netflix

Een vriendinnengroep gaat samen op reis, maar dat gaat niet helemaal goed… Er komen veel frustraties naar boven en dat lossen ze op met – heel veel – wijn.

Dirty Grandpa – Netflix

Enkele dagen voor zijn huwelijk krijgt Jason Kelly de taak zijn opa Dick, een voormalige generaal van het leger, naar een gemeenschap voor gepensioneerden te brengen. Gedurende hun reis raken de twee in allerlei problemen tijdens bezoeken aan kroegen en studentenfeesten. Met de knappe Zac Efron in de hoofdrol!

Clueless – Netflix

Als je deze nog niet hebt gezien dan moet je dat gelijk gaan doen. Vandaag nog! De outfits, de liefdes en de oneliners. Clueless word je nieuwe favoriet en hij staat gewoon op Netflix!

The Prom – Netflix

The Prom gaat over musicalsterren Dee Dee en Barry die zich druk maken om hun carrière, omdat hun laatste musical een flop blijkt te zijn. Ondertussen proberen Dee Dee en Barry samen met acteurs Trent en Angie de middelbare scholier Emma Nolan te helpen. Emma wil graag met haar vriendin naar prom, maar dit keurt de school niet goed. Natuurlijk gaat dit super team daar wat aan doen!

To All The Boys I’ve Loved Before – Netflix

Deze film gaat over Lara Jean Song die net als elke 16-jarige meid wel eens een crush ontwikkelt voor een hottie. Maar in plaats van hen te vertellen hoe ze zich voelt, schrijft ze liefdesbrieven die ze nooit verstuurd. Op de een of andere manier stuurt iemand (geen spoilers!), de brieven naar Lara Jean’s crushes, awkward!

Deel twee staat ook al op Netflix en deel drie komt eraan!

Bad Moms – Netflix

Bad Moms is de perfecte film als je even wil lachen! Deze moeders zijn hun #momlife helemaal zat en kunnen wel wat plezier gebruiken.

Nog meer grappige films? Check hier een hele lijst!

Murder Mystery – Netflix

Deze hilarische actiefilm met Jennifer Aniston en Adam Sandler laat je al je zorgen vergeten. Ga mee op reis en zoek uit wie de rijke eigenaar van een luxe yacht heeft vermoord!

Always Be My Maybe – Netflix

Het is heel vervelend als je verloofde vlak voor jullie bruiloft op vakantie wil om andere mensen te zien, maar het is iets minder vervelend als ineens je childhood BFF voor je deur staat…

Check hier films om te kijken na een break-up.

A Cinderella Story – Netflix

Plenty redenen om deze film weer eens te kijken! Ten eerste: we love sprookjes, ten tweede: Hilary Duff speelt de hoofdrol, ten derde: Chad Michael Murray is een duidelijk gevalletje eye candy en ten slotte is het natuurlijk heerlijk om even weg te zwijmelen bij zo’n romantisch verhaal.

27x De meest romantische movies om dit weekend te kijken

Mulan – Disney+

De film over dit dappere Chinese meisje is losjes gebaseerd op het verhaal van de Chinese legende van Hua Mulan. Hua Mulan nam de plaats van haar vader in en ging het leger in om China te beschermen tegen de Xiongnu, maar wanneer ze gewond raakt in de strijd, blijkt dat deze stoere krijger eigenlijk een meisje is en wordt ze achtergelaten…

The Lion King – Disney+

Het klassieke Disney-verhaal van het leeuwtje Simba dat zijn thuisland moet verlaten na de dood van zijn vader en koning Mufasa. Deze real-life versie moet je gezien hebben!

Dít is de cast van de real-life versie van De Kleine Zeemeermin.

Cinderella – Disney+

Als de moeder van Ella (Lily James) overlijdt, trouwt haar vader met zijn nieuwe liefde. Ze is blij voor hem en ze ontvangt haar nieuwe stiefmoeder (Cate Blanchett) en haar dochters Anastasia (Holliday Grainger) en Drisella (Sophie McShera) met open armen in haar huis. Maar als Ella’s vader onverwachts ook overlijdt, zit ze opgescheept met een jaloerse en nare nieuwe familie. Ondanks dat ze slecht behandeld wordt, blijft ze dapper en vriendelijk; een les die haar moeder haar ooit leerde.

Dan ontmoet Ella een knappe man (Richard Madden) in het bos. Ze denkt dat ze haar soulmate heeft gevonden, maar ze heeft geen idee dat hij eigenlijk een prins is. Als blijkt dat de prins ook op zoek naar haar is, is ze dolgelukkig. Maar dankzij haar nare stiefmoeder is haar geluk maar van korte duur…  

Disney komt met nieuwe versie van Cinderella

Beauty And The Beast – Disney+

Nog zo’n classic! Wanneer een prins wordt behekst vanwege zijn slechte gedrag, moet hij ervoor zorgen dat hij echte liefde vindt. Anders blijft hij voor altijd een beest…

Wist je ook dat er prequel van deze film komt?!

High School Musical – Disney+

Wat is er nou vandaag beter dan op de bank onder een dekentje mee te zingen met High School Musical? Wanneer de stoere basketballer Troy en de slimme Gabriella verliefd worden, verandert alles op East High…

Disney+ heeft zojuist some major new movies en series bekend gemaakt

No Strings Attached – Netflix

Natalie Portman en Ashton Kutcher spelen in deze romcom twee beste vrienden die besluiten om friends with benefits te worden. Maar daar komen toch wat gevoelens bij kijken…

Onze Jongens In Miami – Netflix

In deel 2 van de Onze Jongens-reeks reizen Jorrit (Jim Bakkum) en zijn vrienden Bas (Martijn Fischer) en Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami om daar een stripclub te openen. Ze dromen van succes en bakken geld, maar het pand dat ze hebben gekocht staat op instorten. Jorrit wordt daarnaast ook nog eens verliefd op een mysterieuze danseres (Eva van de Wijdeven) die hem helemaal inpalmt.

Deel 1 van Onze Jongens staat ook op Netflix!

Just Go With It – Netflix

Danny Maccabee (Adam Sandler), een plastisch chirurg, heeft na een mislukt huwelijk last van bindingsangst. Daarom vertelt hij elke vrouw die hij ontmoet dat hij getrouwd is. Maar wanneer hij de mooie Palmer (Brooklyn Decker) ontmoet denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn, tot zij erachter komt dat hij “getrouwd” is. Om zijn relatie te redden vertelt Danny dat zijn vrouw en hij gescheiden zijn. Wanneer Palmer er echter op staat Danny’s vrouw te ontmoeten, vraagt hij zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston), moeder van twee, om zich voor te doen als zijn vrouw…

Beeld: Filmposters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen