light up the dark days, cosmogirl

7x Light up the dark days

De winter moet officieel nog beginnen en we hebben het nu al gehad met die korte dagen. Zo breng je wat licht in deze donkere periode.

1

De lichtjes in de kerstboom geven natuurlijk een supergezellige shine, maar die lampjes hoeven natuurlijk niet alleen in de boom te hangen! Hang ze aan je muur (en hang aan de draad wat foto’s met knijpers) en je hebt een sprookjesachtige lampjesslinger.

2

Als íéts voor sparkle zorgt, zijn het wel glitters. Ga los met glitternagellak, trek je meest oogverblindende glitteroutfit (of foute kersttrui met lichtgevende Rudolph-neus) uit de kast en shine bright like a diamond!

3

Sunshine is a state of mind. Plak daarom je deur, kluisje, laptop en agenda vol met zonnetjes en zonnige plaatjes en in jouw wereld schijnt voor altijd de zon. Zelfs als de echte al om 17:00 uur ondergaat.

4

KAARSEN! Ze zorgen misschien niet voor het felste licht, maar wel voor warmte en superveel gezelligheid. Zeker als ze gezellig in hoekjes bij elkaar staan. Huh, wat? Donker en koud buiten? Merk jij niets meer van!

5

Doe een zonnedansje. Oké, misschien tover je de echte zon er niet mee tevoorschijn, maar je tovert er wél een lach mee op je gezicht. En je krijgt het er warm van. Wij tippen Standing On The Sun van Beyoncé.

6

Sweet memories slepen je overal doorheen. Al helemaal als die memories in fotovorm op je telefoon staan, want het licht van ons scherm houdt ons wel wakker als het buiten donker is. Scroll door je foto’s en zwijmel lekker weg bij de vakantiefoto’s van jou en bae (of je bestie).

7

Bedenk dan dat het vanaf 21 december alweer iets langer licht wordt! Weliswaar een paar minuten per dag, maar toch. Als dat geen lichtpuntje is… Hold on!

 

(Een variatie van) deze tekst verscheen eerder in CG!#12 2015. Fotografie: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen