Horoscoop week 52

Benieuwd hoe jij de laatste week van je jaar gaat spenderen volgens de sterren? En hoe ga jij het nieuwe jaar in? Lees het hier!

 Ram (21 maart tot 19 april)

Jij voelt je empowered! Je hebt het gevoel alsof je alles aankan en hebt heel veel zin om dingen te gaan ondernemen. Da’s goed, maar zorg er wel voor dat het je niet te veel wordt (het is overigens kerstvakantie). Op het gebied van de liefde gaat alles positief. Of je nou een lover hebt of niet, je hebt veel liefde te geven en doet dit dan ook bij elk persoon die je liefhebt! Je bent ook erg in tune met je emoties en luistert naar je intuïtie – kortom, je bent ready voor het nieuwe jaar!

 

 Stier (20 april tot 21 mei)

De afgelopen week was jij een beetje in je schulp terug gekropen en zat je een beetje te piekeren. Alle kleine (of grotere) troubles die je had zullen voor het einde opgelost zijn, zodat je 2017 op een fijne manier kunt afsluiten. Heb je een lief? Dan kan het zijn dat je je opnieuw heel verliefd voelt. Single? De kans is groot dat je een leuk iemand tegenkomt die jouw interest sparkt ;-).

 

 Tweelingen (22 mei tot 2o juni)

De retrograde van Mercurius is net beëindigd, dus daar hoef je je geen zorgen meer over te maken! Jij voelt je weer helemaal je praatgrage zelf. De maan staat de 31ste in Tweelingen, dus je eindigt het jaar vol met goede hoop! Ook in de liefde zal de energie veranderen – je voelt je top en durft buiten je comfortzone te komen. Emotioneel ben je wel een beetje kwetsbaar door de maan die in jouw teken staat, dus let daar wel een beetje op.

 

 Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Deze week zit jij vol met nieuwe ideeën en voel je de inspiratie in je op komen borrelen. Je bent klaar om plannen te maken voor het nieuwe jaar! Misschien kun je deze periode in een meningsverschil met iemand anders komen, maar dit brengt jullie uiteindelijk alleen maar dichter bij elkaar. Jouw feestdagen zullen overflowen met gezelligheid, vriendschap en loveEnjoy!

 

 Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Jouw Kerstvakantie kan misschien een negatief begin hebben. Maar dit hoeft niet te betekenen dat je hele Kerst verpest is! Je vibe wordt weer positiever en ook jij maakt er een feestje van met Oud & Nieuw. Je verheugt je op het nieuwe jaar en voelt je gemotiveerd om nieuwe dingen te gaan doen. Je sluit het jaar, ondanks het negatieve begin van je vakantie, af met veel liefde en warmte.

 

 Maagd (23 augustus tot 22 september)

Jij hebt er zin in! Je voelt je ontspannen en bent in een goede, gezellige mood en kan met iedereen wel een praatje maken. Persoonlijk zul je voor je gevoel wat ‘verbeteringen’ door maken (typisch gevalletje New Year New Me), en je voelt je inspired om het nieuwe jaar in te gaan en je handen vuil te maken. Ook vind je het leuk om je lover (single: je friends en familie!) te verrassen met leuke dingetjes. You go, girl!

 

 Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Je hebt jezelf een oude gewoonte afgeleerd en bent volop bezig met New Year’s Resolutions te bedenken. Jouw kerst gaan awesome worden, maar let alleen wel op je geld! Tip: in het nieuwe jaar kun je misschien maar beter beginnen met sparen ;-). Op het gebied van liefde kan er nog wel eens wat spannends gaan gebeuren en daar sta jij helemaal open voor. Misschien ga je het nieuwe jaar wel in met een kus!

 

 Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Omdat alles opeens op z’n plek lijkt te vallen, denk je misschien dat het too good to be true is. Is niet zo! Geniet van alle leuke momenten en jouw kerst kan niet meet stuk. Als je een babe hebt, zal er voor je relatie voor je gevoel ‘level uppen’ – good for you! Tijdens je Kerstvakantie wil je er ook zo veel mogelijk op uit met je friends, familie en lover. Jouw feestperiode gaat in één woord amazeballs worden!

 

 Boogschutter (22 november tot 21 december)

Jij kunt je een beetje stressed voelen omdat je voor je gevoel nog zó veel dingen moet regelen – darlingchill out. Zorg ervoor dat je het ook nog een beetje leuk hebt, want daarvoor is deze tijd van het jaar! Je planning is op orde en de feestdagen zullen smooth verlopen. In je realtie (als je die hebt) kun je je een beetje onzeker voelen, maar spreek je onzekerheden uit. Je sluit het jaar op een romantische manier af, dus als je een single pringle bent, houd je ogen open!

 Steenbok (22 december tot 19 januari)

Het is kerst, maar jij zit nog een beetje in de werksfeer met je hoofd. Let it go! Ga wat leuke dingen doen met je girls en maak er vooral een leuke Kerstvakantie van – je hebt niet voor niets vrij! Misschien ga je zelfs nog wel op een date en sluit je dit jaar af met een potential lover. Zit je in een relatie? Ook dan zul je het leuk hebben! Je babe lijkt extra lief voor jou en je kunt niet happier zijn.

 

 

 

 Waterman (20 januari tot 18 februari)

Je was een beetje uptight en voelde je niet zo lekker in je vel. Dat gaat veranderen! Je komt wat losser en hebt de behoefte om lekker sociaal te zijn en praatjes te maken met alles en iedereen. Ook heb je een relaxte vibe over je en steun je degenen die dat nodig hebben. Het geluk lacht je toe en er staat heel veel romantiek en vriendschap voor jou in de sterren, dus geniet ervan!

 

 Vissen (19 februari tot 20 maart)

De afgelopen dagen was je een beetje aan het piekeren, maar Mercurius gaat uit z’n retrograde en jij gaat met een gerust hart de Kerstvakantie in. Je hebt zin om erop uit te gaan in het nieuwe jaar, en je maakt ook gelijk plannen! Als je nog geen lief hebt, kan er nog wel eens iemand op je pad komen – misschien zelfs uit het verleden ;-). Zit je wel in een relatie, dan kunnen de sparks weer komen en zitten jullie vol vurige passie.

Lees ook: CG!’s New Year’s Resolutions 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen