Happy Blue Monday y’all! We zijn de donkere, koude dagen zat en dromen massaal van zomervakantie. Daarom hebben wij vandaag een nieuwtje voor je om nog even verder bij weg te dromen. Komt-ie: er bestaat een Mamma Mia!-eilandhoptour. We herhalen: een. Mamma Mia!. Eilandhoptour. Favo film+vakantie+jaarvoorraad aan nieuwe profielfoto’s=goals. Dus ehh, had jij nog geen bestemming voor die zomervakantie in gedachten? You do now!

Eilandhoppen

De film Mamma Mia! is opgenomen op verschillende plekken in Griekenland: op het vasteland in Damouchari en op de eilandjes Skopelos en Skiathos. En laten verschillende reisorganisaties nou eilandhopvakanties aanbieden naar die eilanden (TUI, Kras, Sunweb…)

Voorbeeld: Je landt op Skiathos, vaart meteen door naar Skopelos om daar een week te blijven en te genieten van het uitzicht op de witte huisjes, door de gezellige (en Insta-worthy!) straatjes en steegjes te struinen en dé kerk bovenop de berg te bezoeken. Vervolgens vaar je terug naar Skiathos om daar ook door de minstens zo karakteristieke straatjes te struinen (en een voorraadje nieuwe profielfoto’s te schieten), een week strand te hangen, in het heldere water te plonsen, en ’s avonds de Dancing Queen op de dansvloer van een van de discotheken te zijn.

Zie jij jezelf al van eiland naar eiland varen over de azuurblauwe zee met je favo Mamma Mia!-liedjes op repeat? Wij zouden het wel weten en een chance on zo’n vakantie taken.

BLUE monday

Enne, bij het zien van deze foto’s krijgt Blue Monday ook ineens een heel andere (veel leukere) betekenis:

https://www.instagram.com/p/BdxzQylhyWV/?taken-at=249698756

https://www.instagram.com/p/Bd0BApQlkk_/?taken-at=218191629

https://www.instagram.com/p/Bd4hW6LnFMa/?taken-at=218191629

From where you’d rather be… Skiathos, Greece. #7travel #SeeClickGo

A post shared by 7travel (@7travelofficial) on

https://www.instagram.com/p/BdQ-r2uhj04/?taken-at=218191629

Dé Kerk

(Agios Ioannis)

#mamamiachurch#agiosIoannis

A post shared by Enry (@levacalcisticadel68) on

 

Lees ook: CHECKLIST: 8X DE MOOISTE NATUURFOTO’S