redenen-roze-lievelingskleur

3x redenen waarom het oké is dat roze nog steeds je lievelingskleur is

Is roze nog altijd jouw lievelingskleur? Dat is helemaal oké! Ook al zijn er misschien mensen die vinden dat roze vooral een kleur voor kleine meisjes is, is het hartstikke tof dat roze nog steeds jouw lievelingskleur is. En wij gaan je vertellen waarom! Lees je mee?

1. Het is een super lieve kleur

Waar denk je aan als je aan roze denkt? Precies: liefde! Aan knuffelen, zachtheid, alles wat met aardigheid en lief zijn te maken heeft. Roze straalt gewoon zoveel liefde uit, dat we er allemaal vrolijker van worden als we de kleur zien. Toch?

2. Het geeft je een mega girly uitstraling

Roze is niet alleen heel lief en zacht, het geeft je ook een heel girly uitstraling! Of je nu kiest voor lichtroze, suikerspinroze of meer donkerroze, roze wordt geassocieerd met meiden en vrouwen en geeft je daarom hoe dan ook een vrouwelijke uitstraling. Wil je dus wat feminine vibes creëren? Trek dan een outfit aan met een roze item – of een pak helemaal in het roze, hoe tof?! – dan weet je zeker dat je je op en top girly voelt!

3. Waarom niet?!

Waarom zou roze niet je lievelingskleur mogen zijn? So what als het een mega girly kleur is en vaak ook de lievelingskleur is van basisschoolmeisjes? Jij vindt deze kleur mooi, jij voelt je er goed bij en het is jóuw leven. Dus als jij roze als jouw lievelingskleur wil houden, dan mag dat gewoon! You do you girl!

Lees ook:

5x tips om kleur in je voordeel te gebruiken
Dit zijn de beste outfitkleuren voor jouw kleurtype
Quiz: Wat is jouw kleurtype?

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen