romantische films netflix

5x Romantische films die je nu op Netflix kunt kijken!

Junk food? Check. Een kamer vol vriendinnen? Check. Het enige wat nog ontbreekt zijn een paar goede romantische films op Netflix, om je te helpen lachen en huilen tijdens jullie perfecte girls night in. Oh nee, wacht. Die hebben we ook!

Nicholas Sparks is onze redder in nood

Nicholas Sparks is niet de titel van een nieuwe film, maar de naam achter veel van de meest romantische films ever. Als je hem nog niet kent gaat er misschien een belletje rinkelen als we zeggen; The Notebook? Of Dear John? En wat dacht je van The Longest Ride? Ja, dit zijn de films waar je tissues voor moet klaarleggen. En guess what? Er staan nu vijf van zijn pareltjes op Netflix! Get ready to fall in love, want in ieder van deze films zit een mega hottie. En in deze chick flicks trouwens ook! Mochten jullie de hele nacht wakker willen blijven…

Welke kun je nu op Netflix zien?

 

The Notebook

Deze bekende boekverfilming is de allernieuwste aanwinst op Netflix! Door de klassenverschillen in de jaren ’40 worden Allie (Rachel McAdams) en Noah (Ryan Gosling) uit elkaar gedreven, terwijl ze hopeloos verliefd op elkaar zijn. Een classic als het gaat om liefdesfilms.

The Best of Me

Als highschool sweethearts Dawson (James Marsden) en Amanda (Liana Liberato) elkaar na lange tijd weer tegenkomen, vliegen de vonken er vanaf. Maar oude herinneringen kunnen nog wel eens hun liefde tegenhouden.

The Lucky One

Oorlogsveteraan Logan (Zac Efron) houdt zich tijdens de oorlog staande via een foto van een onbekende vrouw. Na de oorlog is hij dan ook vastberaden om haar te vinden en yup… dat leidt tot een hele hoop romantiek.

The Choice

De to-be dierenarts Travis (Benjamin Walker) valt als een blok voor zijn nieuwe buurvrouw Gabby (Teresa Palmer). Maar ze zijn beide al bezet, en dat maakt de zaken wat lastiger…

Love and Honor

En daar is ze weer! Ook in Love and Honor heeft Teresa Palmer een rolletje weten te bemachtigen, en dit keer met hottie Liam Hemsworth. Als Dalton aan het front in Vietnam een brief van zijn bae krijgt waarin ze hem dumpt, gaat hij er alles aan doen om haar terug te winnen.

Krijg je geen genoeg van deze Nicholas Sparks films?

Laten we dan hopen dat al zijn andere films ook heel snel op Netflix verschijnen. In de tussentijd kun je natuurlijk ook gewoon zijn boeken lezen! Alle films zijn namelijk gebaseerd op zijn boeken en deze gaan veel dieper in op het verhaal. Extra veel spanning, liefde en romantiek dus. Ohja, en ook nog steeds wat traantjes. Trust us, onze pagina’s bleven niet droog. Ben je niet zo’n lezer? Dan vind je onze quiz: Welke chick flick hoofdpersoon ben jij?, vast veel leuker.

 

LEES OOK:

 

Fotografie: The Lucky One

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen