telefoon

4x Slimme tips om je telefoon te beschermen op het strand

Het meenemen van je telefoon naar het strand blijft risky. Wat als ‘ie gestolen wordt als je in de zee aan het drijven bent en hoe voorkom je dat er zand in komt? No worries, CG! heeft d√© tips om je telefoon te beschermen voor je op een rijtje gezet.

1. Zonnebrand

Eén ding dat sowieso altijd in je beach bag moet zitten is zonnebrand. Maar wist je ook dat je dit flesje voor iets anders kunt gebruiken? Is je zonnebrand flesje helemaal op, maak ‘m dan goed schoon. Nu kun je ‘m gebruiken om spullen in op te bergen! Denk aan je oortjes, telefoon of zonnebril. Zo hoef je niet bang te zijn dat er zand bij komt en diefstal is verleden tijd. Wie gaat er nou een flesje zonnebrand stelen? Juist, niemand dus!

2. Ziplock bag

Wil je je telefoon beschermen, maar ‘m toch nog kunnen gebruiken? Stop ‘m dan voordat je op het strand bent in een ziplock bag. Zo is je telefoon beschermt tegen zand en water, maar kun je toch nog gewoon op je scherm kijken. Een perfecte oplossing om toch nog even dat ene nummer te switchen of door Insta te scrollen.

Je kunt natuurlijk ook een speciaal waterdicht telefoonzakje kopen!

3. Plugs

Ben je niet zo’n fan van het bovenstaande ziplock idee? Dan kun je ook gebruik maken van speciale plugs. Deze gaan in alle ‘gaten’ van je telefoon, zodat er geen zand of stof in kan komen. Denk aan het gat voor je oplader of voor je oortjes. Dit ziet er iets meer fashionable uit dan een plastic zakje.

Lekker aan het zonnen? Check hier hoe je snel en makkelijk bruin wordt!

4. Schaduw

Je kent het wel: die melding die je krijgt als je telefoon té heet is. Hoewel je waarschijnlijk iedere keer in lichte paniek raakt als je dit ziet, is dat niet nodig. Zorg ervoor dat je je telefoon altijd in de schaduw laat liggen. Is er geen schaduw? Helaas, maar dan moet ‘ie toch echt in je tas blijven. Zo blijft je telefoon het goed doen en raakt hij niet oververhit.

Check ook: Shoppen:18x bikini’s voor elk body type

Beeld: Gettyimages | Bron: Fashionlab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen