Tegenwoordig gaat reizen niet alleen om de reis zelf, maar ook om het delen van mooie foto’s. Instagram staat vol met prachtige kiekjes van bestemmingen over de hele wereld. En stiekem wil jij ook zulke foto’s als herinnering aan jouw vacay. Vind jij ‘do it for the gram’ een geldige reden? Dan zijn deze bijzondere, Insta worthy manieren om te reizen een must do.

1. Roadtrip met Instawaardig vervoer

Een roadtrip is de perfecte manier om plekken te bereiken die verder van het vliegveld liggen. Bovendien kun je stoppen wanneer je wil, in tegenstelling tot de trein of bus. Kom je onderweg een mooi uitzicht tegen bovenop een berg? Stop en maak de perfecte foto voor jouw Instagramfeed. Om de roadtrip nog fotogenieker te maken is het huren van een vintage vervoersmiddel een must do. Denk bijvoorbeeld aan een vintage volkswagen bus, hoe leuk!

Insta worthy vacay

2. Neem jouw volgers mee op een verrassingsreis

Een verrassingsreis is ontzettend spannend omdat je niet weet waar de reis naartoe gaat. Reisbureau srprs.me maakt een klein spektakel van de onthulling. Voordat de reis begint, ontvang je een toffe kraskaart. Je krast om de code te achterhalen en voert deze code in om de bestemming te onthullen. Dan is het letterlijk aftellen geblazen! Perfect om te filmen en te delen via Instagram Stories. Daarna kan je de hele reis op je af laten komen. Instagram erop los terwijl je steeds meer van jouw stedentrip ontdekt.

Bepaal je liever zelf waar je heen gaat, maar kun je niet kiezen? Doe dan de quiz: Welke vakantieganger ben jij?

3. Food Tours voor Instagrammable cravings

Voor de echte foodies op Instagram (of voor diegenen die stiekem gewoon heel erg van eten houden) zijn er tegenwoordig zelfs Food Tours. Deze tours worden vooral aangeboden in landen als Vietnam, waar je natuurlijk gegarandeerd heerlijk kunt eten. Lopend of op een brommer ontdek je het land en maak je kleine stops om wat te nuttigen. Jouw cravings kun je ondertussen vastleggen op Instagram.

Insta worthy vacay

4. Ga opzoek naar de mooiste dieren

Vaak schieten reizigers met z’n allen precies dezelfde plaatjes. Maar een safari door een exotisch land is de perfecte manier om unieke content te creëren. Niet alleen kun je op deze manier hele andere delen van de wereld ontdekken, ook kom je de mooiste plekjes tegen voor een foto. Met een beetje geluk spot je een olifant, een giraffe of zelfs een leeuw. Maar pas wel op, de eerste en beste cheetah zit waarschijnlijk niet op een selfie met jou te wachten. En hoewel men bij safari snel denkt aan ‘The Big 5’, zijn flamingo’s ook mega fotogeniek. Draag er een Disney bikini bij en you are good to go.

 LEES OOK:

Bron: srprs.me