quiz-beste-eigenschap

5 liedjes om je op en top vrouwelijk te voelen

We zijn natuurlijk al heel trots dat we vrouwen zijn, maar hoe lekker is het soms om een reminder te krijgen hoe mooi het vrouwelijke is? Precies! Deze nummers zorgen ervoor dat jij je op en top vrouwelijk voelt: zelfverzekerd, stoer en zelfs een beetje sexy. Luister je mee?

1. Sorry Not Sorry – Demi Lovato

Demi Lovato mocht natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Dit krachtige en intense nummer is een perfect voorbeeld van een liedje wat ervoor kan zorgen dat je nog trotser bent dat je een vrouw bent. Wij voelen zelfs ons zelfvertrouwen ervan groeien, jij?

2. Buttons – Pussycat Dolls

Ah, niet alleen een liedje, maar ook een girl band die op en top vrouwelijkheid uitstraalt. Trek die hoge hakken maar aan dames, het is tijd om eens te laten zien hoe een echte girlboss er precies uitziet! En dat is iets wat we wel kunnen leren van Nicole en haar Pussycat Dolls…

3. God Is A Woman – Ariana Grande

Een liedje wat krachtig, spiritueel en sensueel tegelijkertijd is. En van niemand minder dan queen Ariana herself! Wat denk jij? Is God echt een vrouw? Wij geloven bijna van wel…

4. Dance For You – Beyoncé

Een zelfverzekerde, onafhankelijke vrouw kan best een dansje voor haar lover opvoeren toch? Die vrouwelijkheid hebben we nu eenmaal niet voor niks gekregen… En dat bewijst Beyoncé ook maar weer eens. Dit liedje is al wat ouder, maar daarom niet minder lekker.

5. Instruction – Jax Jones

Nog een powerhouse nummer… Een ideaal liedje voor als je op stap bent met je vriendinnen en jouw girls army de club betreedt. Geloof ons, hiervan schiet iedereen in het gareel – girlpower tot de max! Hoe kan je je hier nu niet vrouwelijk door voelen?

LEES OOK: 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen