strand-musthave-cg

5 tips voor een stranddag als het geen strandweer is

Kon je niet wachten om naar het strand te gaan, maar zit het weer niet mee? Wij hebben 5 super leuke tips voor je verzameld om alsnog een stranddag te hebben terwijl het eigenlijk helemaal geen strandweer is. Geloof ons, zo krijg jij alsnog een beachy gevoel! Alleen de tan lines kunnen we niet beloven…

1. Haal het strand in huis

Je kan op hele creatieve manieren zelf strand vibes in je huis creëren. Zo kan je natuurlijk je interieur wat aanpassen om een meer beachy look te maken. Denk bijvoorbeeld aan kleuren die je aan de oceaan doen denken – zoals zeegroen en lichtblauw – en kleuren die je aan het strand doen denken – zoals zachtgeel en beige – die je kan laten terugkomen in je interieur. Dat kan met accessoires, zoals een stolp/vaas met schelpen erin of kussentjes met beachy prints of franjes, maar ook met meubelstukken. Niets roept meer strandvibes op dan steigerhouten meubels, right?

2. Gebruik muziek

Hoe je een stranddag kan nabootsen? Gebruik muziek! Je kan ervoor kiezen om beach lounge te draaien en het gevoel van een strandtent op te roepen, misschien hou je meer van dance om het idee van een strandfeestje te creëren of gewoon zeegeluiden aan te zetten voor een ontspannen sfeer. Het is maar net waar je zin in hebt!

3. Geef een verkleedfeestje

Hoe leuk zijn verkleedfeestjes?! Een strandsfeer creëren kan je heel makkelijk doen door een strandthema te kiezen voor je verkleedfeestje. Denk bijvoorbeeld aan een Hawaii-thema of misschien ga je liever voor de indoor pool party vibe? Zet beachy muziek aan, zorg voor strandachtige drankjes en hapjes en maak er een heerlijke (mid)dag van. Wie zei dat je het strand nodig hebt voor een stranddag?!

4. Leg je handdoekje neer

Ga je juist graag naar het strand om te ontspannen? No problemo: dat kan je thuis ook! Creeer met wat kussens een heerlijk ligbed voor jezelf en spreid je handdoek erover uit. Je hoeft natuurlijk niet in je bikini te gaan liggen – maar dat mag natuurlijk wel – maar je kan wel een leuke zomerse outfit aantrekken. Doe vervolgens wat je op het strand ook doet: lees een boek, blader door een tijdschrift, luister naar muziek en geniet van wat lekkers. Trommel je vriendinnen op en doe het samen of hou het zen en maak er een solomomentje van. Wedden dat je je best vermaakt?

5. Maak een strandmenuutje

Welke foods doen jou altijd onwijs denken aan het strand? Zijn het zomerse salades, spiesen van de grill of misschien juist een simpele tosti? Wat het ook is, die heerlijke treats kan je thuis natuurlijk ook zelf in elkaar draaien. Maak daarom een strandmenuutje met alle foods en drankjes die jou aan het strand doen denken – hallo raketjes, stukjes kokosnoot en versgeperste vruchtensapjes – en trakteer jezelf een dagje op alleen maar beachy lekkers. Genieten!

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen