Series zijn verslavend, maar boeken kunnen net zó spannend en meeslepend zijn! Nu het buiten steeds donkerder en kouder wordt en Halloween voor de deur staat hebben wij een aantal spannende boeken voor je gevonden die je het liefst in één keer uit wil lezen. Maak je maar klaar voor een avondje griezelen met deze thrillers!

Week van het Engelse boek

Het is van 28 oktober t/m 5 november weer de week van het Engelse boek. Bij besteding van €12,50 (of meer) krijg je van Ako gratis het boek  Life Love Book, geschreven door Mark Manson, bij je bestelling! Een paar van de onderstaande boeken zijn ook in de Engelse variant verkrijgbaar.

5 x thrillers om tijdens Halloween te lezen

 

De vrouw in het raam – A.J. Finn

Deze thriller vertelt het verhaal van Anna Fox. Anna woont helemaal alleen en verlaat haar huis in New York bijna nooit. Ze drinkt de hele dag alcohol, kijkt oude films en bespioneert haar buren. In het huis tegenover Anna woont sinds kort een gezin: vader, moeder en tienerzoon. Het gezin lijkt perfect, maar op een nacht ziet Anna uit haar raam iets wat ze beter niet had kunnen zien en de twijfel slaat meteen toe: heeft ze het wel goed gezien? Wat is waarheid en wat is verzonnen…?

thrillers

De vrouw in het raam €20,99 AKO

Woman in the window €13,50 AKO

 

De laatste meisjes – Riley Sager

Quincy, Sam en Lisa vormen een berucht groepje waar niemand bij wil horen: ze zijn de enige overlevenden van drie verschillende massamoorden. Ze zijn voor altijd met elkaar verbonden, vanwege hun verleden. Wanneer Lisa onder verdachte omstandigheden overlijdt en Sam daarna plotseling bij Quincy op de stoep staat, realiseert Quincy zich dat ze Sam en Lisa eigenlijk nauwelijks kent. Moet ze Sam vertrouwen? Of kan er maar één Final Girl zijn?

thrillers

De laatste meisjes €11,00 AKO

Final Girls €10,00 AKO

 

Boeken zijn helemaal niet saai of langdradig. In fact worden heel veel boeken zelfs verfilmd! De serie His Dark Materials ook gebaseerd is op een boekenreeks.

 

Room Service – Maren Stoffels 

‘Het is bijna zover.
De datum die ik nooit meer zal vergeten.
Het is de dag waarop ze haar hebben vermoord.
En het wordt de dag waarop ik één van hen zal vermoorden’.

Vier vrienden vieren een verjaardag in een luxe hotel, maar wat begint als een leuk weekend slaat al snel om in een regelrechte nachtmerrie. Ze ontvangen berichten aan de deur van hun kamer, die steeds meer onthullen over wat er een jaar geleden precies is gebeurd. Wat de boodschapper wil is duidelijk: wraak. Eén van de vier zal zich moeten opofferen. En als dat niet gebeurt, zal hij zelf iemand kiezen…

thrillers

€14,99 AKO

 

It – Stephen King

In 1957 speelt een zesjarig jongetje in Derry tijdens een hevige regenbui met een papieren bootje in de goot. Plotseling verdwijnt het bootje. Als het jongetje op zijn knieën in het donkere gat tuurt, staren twee felgele ogen hem aan…

In 1984 slaan twee jongens op straat een man meedogenloos in elkaar en gooien hem in het water. Het slachtoffer lijkt door een clown uit het water te worden gehaald.

Wat is er toch allemaal aan de hand in Derry? Een vriendengroep gaat op onderzoek uit en Bill, Mike, Richie, Beverley, Eddie en Ben komen na jaren weer bij elkaar in Derry en dan blijkt dat de demonen uit hun jeugd nog steeds niet is verdwenen…

It is ook verfilmd en It Chapter 2 draait nu in de bioscoop!

thrillers

It €10,95 AKO (Engels)

 

Boy 7 – Mirjam Mouse 

Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet. Tot zijn opluchting vindt hij een rugzak met daarin een mobiele telefoon. Hij wil het alarmnummer intoetsen, maar ziet dan dat hij een voicemailbericht heeft ontvangen. Tot zijn verbijstering hoort hij: Wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie. En hij weet één ding zeker: dat is zijn eigen stem.

Met behulp van de spullen in zijn rugzak, gaat hij verbeten op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen. Zelfs Lara niet. Stapje voor stapje komt hij achter de verschrikkelijke waarheid.

thrillers

€12,50 AKO

 

LEES OOK:

Beeld: AKO