love and honor pathé thuis winnen

5x boyfriend material-films die je kunt winnen bij Pathé Thuis

Op zoek naar een nieuwe crush? Streamingsdienst Pathé Thuis tipt vijf films met knappe boyfriend material guys die allesbehalve vervelend zijn om naar te kijken. En wij mogen 2×5 kijkcodes weggeven zodat jij ze allemaal kunt bewonderen! Wees gewaarschuwd, ze zijn allemaal cute AF dus je favoriet kiezen wordt moeilijk.

 

Endless Love

Alex Pettyfer in Endless Love is onze ultieme summer crush. De film vertelt het romantische verhaal over een verboden liefde tussen Jenny en David. Om bij weg te dromen…

 

Love and Honor

De familie Hemsworth is jaloersmakend goed gelukt, vooral Liam. In Love and Honor speelt hij een jonge soldaat die meerdere malen zijn shirt uittrekt. Enough said.

 

The Greatest Showman

Hij kan zingen, dansen en is niet alleen knap maar ook grappig: Zac Efron. In de musicalfilm The Greatest Showman speelt Zac de rijke Phillip die zich bij het circus van P.T. Barnum voegt en daar verliefd wordt op Zendaya. De film zit vol catchy nummers, waaronder de hit Rewrite the Stars. Wist je dat Zac nu een totaal andere rol gaat spelen? Die van seriemoordenaar Ted Bundy.

 

Mamma Mia! Here We Go Again

In Mamma Mia 2 zien we hoe de jonge architect Sam, de Britse Harry en de Zweedse Bill vechten om Donna. Zon, zee, strand en niet één, maar drie knappe boys; wat wil je nog meer? Kijk trouwens ook ons hilarische interview met de Mamma Mia cast.

 

Midnight Sun

Arnold Schwarzenegger is misschien niet de eerste waaraan je denkt bij knappe mannen, maar zijn zoon Patrick is een echte cutie. In het romantische Midnight Sun speelt hij Charlie die verliefd wordt op Katie, die een mysterieuze ziekte heeft.

 

HOE KUN JE WINNEN?

Volg @cosmogirl_nl op Instagram. Like de foto hieronder en tag een vriend of vriendin waar jij de films van Pathé Thuis mee wil kijken! We maken de winnaars in de comments bekend.

https://www.instagram.com/p/BuWPJWxFmTc/

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen