Ben jij van plan om je secret crush deze zomer helemaal om je vinger te winden? Dat begint natuurlijk bij een leuke en originele date! Het is alleen niet heel aantrekkelijk om op een warme zomerdag bij 30 graden samen te gaan zweten in de bioscoop. Gelukkig zijn genoeg andere leuke dingen die je samen kunt doen op een mooie zomerdag. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij vijf leuke zomerdates voor je verzameld, voor wanneer de vogels buiten van het dak vallen.

5x De leukste zomerdates

 

Picknicken in een park
Ga samen picknicken in het park en leer – naast elkaar – elkaars smaken kennen! Er is niets zo romantisch als picknicken in het park en elkaar aardbeien voeren…

 

Ga naar een waterpark
Met wat kun je nou beter afkoelen (van elkaar) dan met water?! Ga samen naar een waterpark zoals het Tikibad of Aqua Mundo en sjees samen van de glijbanen af. Geen waterpark in de buurt? Probeer dan een van deze leuke wateractiviteiten voor bij warm weer!

 

Bekijk ‘s avonds samen de sterrenhemel
Je ziet het all the time in romantische films, dus waarom zou je het zelf niet met je lover uitproberen? Uren praten en elkaars hand vasthouden onder de sterrenhemel… What else could you wish for?

Bovendien kun je je sterrenkennis met hem delen na het het lezen van de nieuwste CG!

 

Maak samen mocktails
Op een warme zomerdag is het belangrijk dat je goed moet drinken, en dit hoeft natuurlijk niet alleen maar water te zijn. Hang samen de bartender uit en maak voor elkaar een lekkere mocktail die jullie daarna gezellig samen opdrinken.

 

Ga een ijsje halen
Wie zegt dat een date altijd duur en uitbundig moet zijn? Samen na het eten een ijsje halen terwijl jullie wandelen met de hond is net zo romantisch en kost helemaal niet veel geld! Wie weet eindigen jullie wel hand in hand of mag je van zijn ijsje proeven… 😉

Weet jij nog meer leuke dates voor in de zomer? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash