lente-favoriete-seizoen

5x dingen die je herkent als de lente jouw favo seizoen is

Word jij ook zo gelukkig als het eindelijk weer lente is? Wij snappen je helemaal; de lente is misschien ook wel ons favoriete seizoen! Daarom hebben we 5 dingen voor je op een rijtje gezet die jij als lente liefhebber ongetwijfeld herkent. Lees je mee?

1. Je geniet van de bloemetjes die buiten uitkomen

Zodra het lenteseizoen aanbreekt, begin alle bloemen buiten uit hun knoppen tevoorschijn te komen. Jij kan niet wachten op dit moment, zo prachtig al die bloemetjes in bloei! Je weet nog steeds niet welke jouw favoriet zijn: tulpen, narcissen, madeliefjes, you like them all…

2. Je houdt van lekker weer, maar niet van hitte

Natuurlijk word jij ook vrolijk van zonnestralen, maar het moet je ook niet te warm worden. Daarom geniet jij zodra de zon weer begint te schijnen, maar je houdt ook van het heerlijke lentebriesje wat zo typisch is voor jouw favoriete seizoen.

3. De lenteschoonmaak is jouw favoriete moment van het jaar

Hier leef jij al het hele jaar naartoe: de lenteschoonmaak! Nee, schoonmaken is niet per se jouw lievelingsbezigheid, maar het frisse gevoel wat je erna overhoudt, daar leef je voor. Heerlijk die opgeruimde omgeving en alle ruimte om tot rust te komen!

4. Je geniet ervan als het weer langer licht is ‘s avonds

Nee, het is niets voor jou om ’s ochtends het huis te verlaten in het donker en ’s avonds weer in het donker thuis te komen. Daarom ben jij enorm gelukkig wanneer het ’s avonds eindelijk weer langer licht is. Nu kan je lekker genieten van een drankje op je balkon of in de tuin terwijl je het zonnetje onder ziet gaan…

5. Je kan langzaam je zomerse kleren weer uit de kast halen

Jij bent je wintergarderobe meer dan zat! Weg met die dikke truien en warme broeken en tijd voor de luchtigere items. Zwierige tops, zachte broeken en fijne jurken, je kan niet wachten ze te dragen! Natuurlijk combineer je ze nog wel met een vest of jasje – het is immers nog voorjaar en het kan soms best fris zijn – maar je voelt in ieder geval de frisse lucht weer op je huid. Heerlijk!

 

LEES OOK:

 

 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen