herkennen-zoetekauw

5x dingen die je herkent als je een zoetekauw bent

Ben jij een echte zoetekauw en lijkt het soms wel of je zelf volledig bent gemaakt van suiker? Trust us: dan ga jij je ongetwijfeld in deze 5 dingen herkennen.

1. Je eet liever toetjes dan normale hoofdgerechten

Terwijl iedereen altijd uitkijkt naar het heerlijke avondeten, zou jij het liefst willen beginnen met een toetje. Sterker nog: jij hoeft helemaal niet per se je avondeten te krijgen, als je je toetje maar krijgt. En dan het liefst iets wat zo zoet mogelijk is, natuurlijk. Je bent immers niet voor niets een zoetekauw!

2. Jouw broodbeleg is nooit hartig

Tja, we hoeven jou als zoetekauw niet te vragen wat jij het liefst op je brood doet. Hartig beleg zoals vleeswaren en kaas eet jij zo nu en dan, want jij eet natuurlijk het liefst alles wat zo zoet mogelijk is. Hagelslag, jam, appelstroop, chocopasta, noem het maar op… De potten en pakken zijn bij jou niet aan te slepen!

Lees ook: 5x brainfood voor een betere concentratie

3. Jij hebt duidelijke PMS-cravings

Ook als je ongesteld moet worden of bent, zijn jouw cravings heel duidelijk: jij hebt trek in zoet! Chocolade, zoete popcorn, koekjes, snoepjes, het kan jou niet zoet genoeg zijn… Het liefst kruip je met een dekentje, een kop thee (of warme chocolademelk) en je voorraad aan zoetigheden op de bank en kijk je je favoriete Netflix-series. Je moet wat he, om de pijn te doorstaan?

4. Je hebt altijd suikerklontjes in huis

Jij kan als zoetekauw absoluut niet zonder suiker(klontjes). Je doet ze in je thee, koffie en het liefst zou je ze ook nog los eten. Maar dat gaat misschien nét iets te ver… Jouw visite hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken, want jij hebt altijd genoeg suikerklontjes in huis om ze thee en koffie te kunnen voorschotelen.

5. Je bent niet snel misselijk

Na al die jaren een hele voorraad aan zoetigheid te hebben gegeten is er een ding zeker: jij wordt absoluut niet snel misselijk. Sterker nog: jouw maag kan heel wat hebben, want je bent intussen wel gewend aan al die zoete snacks. Jij bent een echte zoetekauw en kan daarom zoet blijven eten, genieten!

Lees ook: 10 herkenbare dingen als je verslaafd bent aan online shoppen

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen