Hoofdafbeelding Cg! (2)

6x Supereasy Halloween snacks om thuis te maken

Morgen is het Halloween en daarom heeft CG! de lekkerste Halloween snacks voor je verzameld die je samen met je BFF kunt maken als jullie een Halloween-filmavondje houden. Ben je geen keukenprinses? Deze snacks zijn zo easy dat het impossible is om het te verpesten!

Choco Spekjes

Halloween

Wat heb je nodig:

  • Marshmallows
  • Smeltchocolade naar keuze
  • Halloween decoratie (bijvoorbeeld sprinkles of suikeroogjes)
  • Stokjes/stevige rietjes

How to make: Prik de stokjes in de marshmallows en doop deze helemaal of tot de helft in de gesmolten chocolade. Decoreer daarna je marshmallow (rol hem bijvoorbeeld in de sprinkels) en laat de chocolade hard worden. Tip: Je kunt ook groene en zwarte smeltchocolade gebruiken. Doop voor een Frankenstein marshmallow de volledige marshmallow in de groene chocolade en laat deze hard worden. Doop hem daar tot de helft in de zwarte chocolade en tadaaa, jouw Frankenstein is geboren.

Marshmallow
SHOP
Smelt chocola
SHOP
rietjs
SHOP
Versiering
SHOP

Check ook: 31x De beste griezelfilms om te kijken tijdens Halloween

Puking Pumpkin

Halloween

Wat heb je nodig:

  • Hummus of een andere dip
  • Kleine uitgeholde pompoen
  • Rauwkost naar keuze

How to make: Hol de mini pompoen uit en maak een gat onder aan de voorkant. Dit moet de mond voorstellen. Teken daarboven een paar creepy ogen en zet de minipompoen op een schaal. Schep vervolgens de hummus op de schaal en laat het lijken als of het uit de ‘mond’ van de pompoen komt. Leg daarna de rauwkost om de hummus heen en klaar is kees!

Hummus
SHOP
pompoen
SHOP
Rauwkost
SHOP

Bloody Cupcake

Halloween

Wat heb je nodig:

  • Bak mix voor cupcakes
  • Aardbeienjam
  • Witte fondant

How to make: Bak de cupcakes zoals op de verpakking van de bakmix is aangegeven en laat ze goed afkoelen. Rol het witte fondant plat en haal rondjes uit het fondant met dezelfde omvang als je cupcake. Snijd een paar krassen in de fondant en vouw de randjes van de’ krassen’ een beetje naar buiten. Leg het fondant op de cupcake en vul de krassen met wat aardbeienjam, zodat het lijkt op bloed and you’re done!

Cupcakes
SHOP
Fondant
SHOP
Aardbeien jam
SHOP

Check ook: Get ready for Halloween met deze creepy make-up tutorials

Spooky Cookies

Halloween

Wat heb je nodig:

  • Bakmix voor zandkoekjes
  • Witte glazuur
  • Zwarte decoratie bakstift
  • Bak vormpjes (optioneel, kan ook uit losse pols)

How to make: Maak het koekjesdeeg volgens de bereiding van de gekozen bakmix. Rol het deeg uit en steek met het spookjesvormpje spookjes uit het deeg. Bak vervolgens de koekjes zoals staat aangegeven op de verpakking. Laat de koekjes afkoelen en verwarm alvast het witte glazuur. Bedek de bovenkant van de koekjes volledig met het witte glazuur en laat dit goed drogen. Als laatste stap kun je met de zwarte decoratie stift er een gezichtje op maken en klaar zijn je spooky cookies.

koekjes
SHOP
Glazuur wit
SHOP
decoratie stift
SHOP

Mummies

Halloween

Wat heb je nodig:

  • Een blik knakworsten
  • Een pak bladerdeeg
  • Eigeel
  • Mosterd

How to make: Leg de plakjes bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier (vergeet niet het plastic van het bladerdeeg af te halen). Wacht even tot de bladerdeeg wat is ontdooid. Leg een knakworstje in het midden van het plakje bladerdeeg. Snijd de zijkanten in en twist ze om de knakworst. Als je dat bij ze allemaal hebt gedaan, bestrijk ze dan met wat eigeel en stop bak ze de oven volgens de richtlijnen van de bladerdeegverpakking. Wanneer ze klaar zijn kun je oogjes maken van mosterd en heerlijk genieten van je homemade mummies.

knakworsten
SHOP
Bladerdeeg
SHOP
Mosterd
SHOP
eieren
SHOP

Spook cakejes

Spook cakejes

Wat heb je nodig:

  • Cupcake mix
  • 2 eieren
  • 100 gram boter
  • 100 ml melk
  • Rolfondant wit
  • Decoratie stiften zwart/ bruin
  • 125 gram MonChou
  • Stokjes/stevige rietjes

How to make: Bak de cupcakes volgens de gebruiksaanwijzing en laat ze erna goed afkoelen. Verkruimel de cupcakes in een grote bak en voeg de MonChou toe. Maak vervolgens kleine bolletjes en leg de bolletjes op een bord in de ijskast. Bedek ze wel met folie, zodat ze niet uitdrogen! Als ze afgekoeld zijn kun je de fondant gaan uitrollen en om de bolletjes heen doen zoals op de foto. Versier ze hierna met de decoratie stiften en voilá: jouw spookje is ready!

Cake
SHOP
monchou
SHOP
FOndant
SHOP
Schermafbeelding 2020 10 29 Om 12.40.16
SHOP

LEES OOK:

Beeld: Sarahsbakestudio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen