halloween-vieren

5x fun stuff om Halloween mee te vieren

Het is echt herfst en dat is natuurlijk het seizoen van… precies: Halloween! Aangezien we niet naar grote Halloweenparties kunnen en we wat te oud zijn om te gaan trick-or-treaten hebben wij 5 verschillende leuke dingen die je met een klein groepje kan doen voor je op een rijtje gezet, zodat jij je met Halloween (of eerder, als je zin hebt om te griezelen) je niet hoeft te vervelen.

1. Bakken

Eigenlijk is er altijd wel een goed excuus om iets lekkers te bakken, maar met Halloween op komst is dat natuurlijk een extra goede reden. Maak bijvoorbeeld – geheel in thema – een pompoentaart of kies er juist voor om cupcakes te bakken en die te versieren met allerlei Halloweendecoraties. Je kan ze samen met je vriendinnen bakken en daarna bijvoorbeeld een Halloween high tea houden – hoe gezellig is dat?!

2. Filmmarathon

Er is bijna geen betere manier om Halloween te vieren dan met een filmmarathon. Een griezelige filmmarathon, that is. Nodig je beste vriendinnen uit, haal een heleboel lekkere snacks in huis, verzamel alle dekens en kussens die je hebt en zoek alvast wat griezelfilms uit die jullie met z’n allen kunnen kijken. Enjoy the show…

3. Spooktocht

Ben je meer van het buiten dingen doen dan binnen zitten? Organiseer dan een spooktocht met je vrienden/vriendinnen! Zet een toffe route uit, verzin er een spannend spookverhaal bij en ga met z’n allen op pad. Als iedereen een deel van de tocht voor zijn rekening neemt, weet je zeker dat jullie allemaal verrast kunnen worden… Durven jullie het aan?

4. Sleepover

Je kan natuurlijk ook gewoon een gezellige sleepover met wat vriendinnen houden! Vertel elkaar enge verhalen, doe leuke spelletjes en kijk misschien nog een griezelfilm. Maak elkaar alleen niet té bang, anders doen jullie daarna waarschijnlijk geen oog meer dicht…

5. Verkleedfeestje

Hou jij van kostuums en zijn je vriendinnen ook niet vies van een verkleedfeestje? Geef er dan eentje voor je beste vriendinnen bij jou thuis! Versier de kamer in Halloweenthema, maak een toffe en tegelijk spooky afspeellijst en tover je mooiste kostuum uit de kast. Regel ook een prijs voor degene met het engste kostuum en hou een kostuumwedstrijd – als wat ga jij verkleed?

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: you are in reality a just right webmaster. The site loading velocity is incredible. It kind of feels that you're doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterpiece. you've performed a great process on this matter!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen