kookboek

5x Kookboeken voor zelfs de allerslechtste keukenprinsessen

Vandaag start de kookboekenweek! Ook dit jaar wordt er weer een prijs (Het Gouden Kookboek) uitgereikt aan het beste oorspronkelijke Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar. Voor iedereen die koken maar lastig vindt en geen zin heeft in recepten met de meest rare ingrediënten (die je nergens kunt krijgen), heeft CG! een lijstje met kookboeken vol met de makkelijkste en snelste recepten, die zelfs de slechtste keukenprinses nog kan maken.

 

Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld

Dit is het ideale kookboek voor iedereen die voor het eerst de keuken in duikt. De supermakkelijke recepten bestaan maar uit maximaal 5 ingrediënten, met maximaal 4 stappen, voor maar 2 euro per persoon, die je kunt maken op een simpele pit of zelfs in de magnetron. Lekker en leerzaam tegelijk!

kookboek

Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld €20,99 AKO.nl

 

Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet

Leonie ter Veld is geen topkok en heeft ook niet veel meer verstand van koken dan de gemiddelde student, maar ze houdt wel van lekker eten. Ze bundelde de beste recepten die ze online had gepost in een kookboek. Je hoeft hier geen ingewikkelde of modieuze gerechten met duizend ingrediënten te verwachten die je niet kent. Nee, gewoon makkelijk koken, met betaalbare ingrediënten uit de supermarkt.

kookboek

Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet €20 AKO.nl

 

Lekker & simpel – elke dag

Gevuld met een wel 150 recepten, waaronder de 50 populairste recepten van hun blog, is het kookboek van Sofie en Jorrit perfect voor iedereen die van simpel koken houdt. De recepten zijn niet alleen super easy, maar ook lekker van smaak en vaak ook nog snel klaar. Van pasta’s tot nacho’s met kip en heerlijke risotto; de vraag ‘wat eten we vandaag’ is met dit boek niet moeilijk meer!

Klik hier voor lekkere vegetarische recepten.

kookboek

Lekker & Simpel – Elke Dag €21,99 AKO.nl

 

Donnie’s Kookboek

Een kookboek van rapper Donnie! Voordat hij werd ontdekt door Vjèze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, begon hij zijn carrière als kok. Gewoon lekker simpel, snacks en snelle happen bereid door de ‘fenomeen’. Extra nice: je krijgt bij aankoop van zijn boek zelfs een voucher voor een gratis pizza!

Er is morgen (9 november) zelfs een signeersessie van Donnie in de AKO stationswinkel op Utrecht Centraal! Kun je gelijk het boek halen met gratis pizza voucher én een handtekening! De signeersessie is van 12:00-13:00 uur. Aan het einde van de dag (van 16:00 – 17:00 uur) is er ook nog een signeersessie in boekhandel Scheltema in Amsterdam!

kookboek

Donnie’s Kookboek €17,99 AKO.nl

 

Chickslovefood – het meal planning-kookboek

Nina en Elise van Chickslovefood.com zijn uitgekomen met een kookboek speciaal voor diegene die het lekker makkelijk willen houden. Alle recepten zijn super simpel met maar vijf ingrediënten, die je ook nog eens ver van tevoren klaar te maken zijn. Meal planning & prepping dus. Denk aan makkelijke meeneem-ontbijtjes, ovenschotels die je een dag eerder al kunt maken, healthy lunches die na drie uur in je tas nog steeds lekker zijn en supersnelle sinners. Alles met maar maximaal 5 ingrediënten!

kookboek

Chickslovefood – Het meal planning-kookboek €13,50 AKO.nl

 

Welk kookboek zou jij willen hebben? Misschien een leuk cadeau om te vragen/geven voor de opkomende feestdagen? Maak indruk op je vrienden en familie met je kookkunsten! Misschien dat je er zelfs een homemade Starbucks drankje bij kunt maken…

LEES OOK:

 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen