Films

De leukste films om te kijken tijdens New Year’s Eve

Dit jaar zijn er geen grote Oud & Nieuw feesten en daarom kunnen we de hele dag en nacht lekker op de bank onder een deken New Year’s Eve films kijken! Ondank dat vandaag anders is dan andere jaren, brengen deze films je sowieso in een good mood.

1. New Year’s Eve

Deze film kon obviously niet missen in het rijtje NYE films! Deze classic met Ashton Kutcher en Zac Efron laat ons hartje sneller kloppen en gaat over de verschillende verhalen van New Yorkers die op zoek zijn naar romantiek op Oudejaarsavond.

Spoiler Alert: Zac is zelfs onweerstaanbaar met een rode muts.

2. 200 Cigarettes

Deze film gaat over verschillende twintigers die op Oudejaarsavond onderweg zijn naar een feest en allerlei avonturen meemaken. De film is al een tikkeltje oud, hij komt namelijk uit 1999. Maar aangezien vintage fashion in deze tijden weer helemaal hot is, kun je uit deze film misschien ook nog wat fashion inspo halen!

3. Bridget Jones’s Diary

Wie kent de films van Bridget Jones niet?! Het eerste deel begint tijdens kerst en nieuwjaar, waarna Bridget goede voornemens maakt voor het nieuwe jaar. Een heerlijke feelgood film om vandaag te kijken!

Toe aan een moodbooster? Deze 12 films laten je 100% lachen

4. When Harry Met Sally

When Harry Met Sally is de oudste film in dit lijstje, en komt uit 1989! But we promise, it’s worth itDe film gaat over twee oude studiegenootjes die elkaar niet kennen. Sally geeft Harry een lift naar New York en hierdoor zitten de twee achttien uur lang met elkaar opgescheept in een auto…

5. About Time

Na weer eens een mislukt nieuwjaarsfeest komt Tim Lake erachter dat hij kan tijdreizen. Van zijn vader hoort hij dat alle mannen in zijn familie dit kunnen, maar hij kan alleen terug naar een moment die hij zelf heeft meegemaakt. Hierdoor kan hij keer en keer opnieuw het meisje van zijn dromen ontmoeten.

6. Sleepless In Seattle

Sam is een alleenstaande man die zijn vrouw verloren is. Zijn zoontje doet er alles aan om een nieuwe liefde voor zijn vader te vinden, maar uiteindelijk komt hij samen met een vrouw die op het punt staat om met een ander te trouwen…

QUIZ: Weet jij nog uit welke film/serie deze Disney koppels komen?

Beeld: New Year’s Eve, Bridget Jones’s Diary, When Harry Met Sally

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen