5X Leukste New Year’s Eve Films

Haal de appelflappen en oliebollen alvast in huis en ga er maar even lekker voor zitten. Om al lekker in thema te komen hebben wij hier de leukste nieuwjaarsfilms voor jou op een rijtje gezet om samen met je vriendinnen te bekijken!

Happy new year!

1 New Year’s Eve

Well, obviously kon deze film niet missen uit het rijtje Oudejaarsavond films. Deze classic met Ashton Kutcher en Zac Efron laat ons hartje sneller kloppen. De film gaat over de verschillende verhalen van New Yorkers die op zoek zijn naar romantiek op Oudejaarsavond.

Spoiler Alert: Zac is zelfs onweerstaanbaar met een rode muts.

2 200 Cigarettes

Deze film gaat over verschillende twintigers die op Oudejaarsavond onderweg zijn naar een feest en allerlei avonturen meemaken. De film is al een tikkeltje oud, hij komt namelijk uit 1999. Maar aangezien vintage fashion in deze tijden weer helemaal fab is, kun je uit deze film misschien ook nog wat fashion inspo halen!

3 Bridget Jones’s Diary

Wie kent deze filmreeks ondertussen nog niet? De film begint eigenlijk tijdens nieuwjaar, Bridget vindt zichzelf veel te stevig en wilt stoppen met roken. Daarom maakt ze goede voornemens voor zichzelf. 9/10 keer voelen wij ons erg verbonden met de uitspraken van Bridget.

4 When Harry Met Sally

When Harry Met Sally is de oudste film in dit lijstje, namelijk uit 1989! But I promise, it’s worth it. De film gaat over twee oude studiegenootjes die elkaar niet kennen. Zij geeft hem een lift naar New York. Achttien uur lang zitten ze met elkaar opgescheept in een auto. Wanneer Harry een opmerking maakt dat mannen en vrouwen niet bevriend kunnen zijn omdat mannen áltijd seks verwachten gaat de sfeer nogal achteruit. Had hij achteraf wel of geen gelijk?

5 About Time

Na weer eens een mislukt, onbevredigd nieuwjaarsfeest komt Tim Lake erachter dat hij kan tijdreizen. Zijn vader vertelt hem dat alle mannen in de familie dit kunnen, maar alleen naar een moment die hij zelf ooit heeft meegemaakt. Om zijn leven ietwat op te fleuren besluit hij om terug in de tijd te gaan om op zoek te gaan naar een vriendin. Dit loopt echter niet helemaal zoals hij voor ogen had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen