Slaat de verveling toe en kun je wel wat nieuwe sieraden gebruiken? Laat dan de creative bird in je even helemaal gaan en maak ze zelf! Ben je én de hele middag creatief bezig, én je draagt sieraden die je nooit bij iemand anders tegen zal komen! En mocht je er nou heel veel complimenten of zelfs aanvragen aan overhouden, dan kun je er ook nog eens een zakcentje aan overhouden. Thank us later!

Wij hebben voor jou vijf webshops gevonden waar je genoeg inspiratie kunt opdoen, je eigen bedeltjes en bandjes kunt uitzoeken (en een hele diy sieradenkit kunt aanschaffen) voor een middagje lekker fröbelen.

Beads By Lotte

Suuuper schattig en helemaal van nu! Beads By Lotte wordt gerund door de 21-jarige Lotte herself. Niet zo’n creatieveling? Geen paniek! Hier vind je talloze bedeltjes, koorden en bandjes om een sieraad naar jouw eigen smaak te maken met behulp van Lotte. Elk armbandje is uniek en wordt door Lotte en haar team met de hand gemaakt.

Fris sieraden

Heb je zin om een middag creatief bezig te zijn met het maken van je eigen sieraden maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bij Fris Sieraden kun je terecht voor een geheel DIY pakket. Alle benodigde onderdelen vind je in jouw uitgekozen pakket. Hoe chill is dit?!

Heb je sieraden gemaakt, maar heb je geen idee hoe je ze moet dragen of combineren? Merel Johanna gaf CG! haar beste sieraden tips.

Betaalbare kralen

De naam van Betaalbare Kralen verklapt het al een beetje, maar deze kralen zijn dus écht betaalbaar. Je hoeft niet lang te sparen voor de leuke bedeltjes, want ook met jouw studenten salaris slaag je hier gegarandeerd. Bij Betaalbare Kralen vind je naast de benodigdheden ook hele leuke DIY videos. Super handig!

Dreambeads online

Voor de wat ervaren knutselaars onder ons die een stapje verder willen: zoek niet verder! Bij Dreambeads kun je een startpakket sieraden bestellen and that’s everything you need. Met deze sieradenkit kloppen jouw vriendinnen binnen de kortste keren bij jou aan voor een selfmade armband!

Principessa

La Bella Principessa is een groothandel voor particulieren (lees: mensen die geen winkel of bedrijf hebben, wij dus). Op de webshop van La Bella Principessa kun je kralen, bedels en alle onderdelen die nodig zijn om zelf mooie sieraden te maken kopen. En dat voor een groothandel prijsje! Ook kun je bij Principessa een workshop sieraden maken volgen. Misschien een leuk ideetje voor Moederdag? Niet zo van het online shoppen? Deze webshop heeft ook een magazijnen showroom die je kunt bezoeken!

Niet zo’n knutselaar maar wil je toch leuke sieraden scoren? Check dan deze sieraden webshops voor de hipste sieraden!

Als dit geen creatief middagje fröbelen (of shoppen) wordt…

Geslaagd met knutselen? Vinden wij leuk! Stuur daarom vooral je resultaat naar ons toe via een DM op Instagram (@cosmogirl_nl).

LEES OOK:

Beeld: Unsplash