Ben jij guilty?

Goede voornemens. De zin zegt het al; ze zijn zo goed bedoeld, maar soms toch echt niet zo’n goed idee. Begon je op 1 januari nog superenthousiast met sporten en gezond eten, ga je op 4 januari alweer los op een large hamburger met friet-menu. We’ve been there. En stiekem is dat best oké.

Natuurlijk is het goed als je het nieuwe jaar ziet als een kans om een nóg betere versie van jezelf te creëren, maar het kan ook te ver gaan.

Ben jij guilty aan één van deze 5 slechtste goede voornemens? 

 

Dit jaar ga ik…
Echt een vriendje vinden!
Verliefd worden, is jammer genoeg niet iets dat je kunt plannen. We wish! Je voornemen dat je in 2019 dan eindelijk een lover gaat vinden, is dan ook zonde van je tijd. Geniet gewoon van je leven als single girl en voor je het weet, staat je droomman gezellig voor je neus. Enne, misschien is hij wel dichterbij dan je denkt… 

Dit jaar ga ik…
Stoppen met social media!
En de laatste nieuwtjes rondom Noah Centineo en Riverdale missen? Thanks, but no thanks.

Dit jaar ga ik…
Helemaal in de make-over!
Een andere haarkleur, van superlang haar naar een klassieke bob omdat het die ene celeb zo leuk stond. Bad idea.
Een extreme make-over kan een fijne frisse start van het nieuwe jaar zijn, maar stel je eens voor dat de verf groen uitslaat en je 2019 als een Hulk in tranen in moet gaan? Wil je niet.

Dit jaar ga ik…
Afvallen!
En dus op 1 januari beginnen aan het Victoria’s Secret Angel dieet, bestaande uit vier wortels per dag. No way, girl. Jij bent mooi zoals je bent en diëten is nergens voor nodig. Sporten en gezond eten is altijd goed, maar niet als het je doel is om af te vallen. Ga veel liever voor #healthy. 

Dit jaar ga ik…
Mijn ex terugwinnen!
Als iemand hier teruggewonnen moet worden, ben jij het! Laat hem maar zien wat hij in 2015 moet missen en laat hem JOU veroveren. Because you’re worth it.

 

LEES OOK: