Naam

5x Struggles die je alleen herkent als je een bijzondere naam hebt

Je eigen naam gebruiken op Instagram? No problemo. Zelfs op Snapchat is die van jou nog beschikbaar. Jouw unieke naam is opvallend, maar brengt soms ook wel heel wat struggles met zich mee.

1. Nooit, maar dan ook echt never nooit spot je jouw naam op een ketting. Of überhaupt op iets dat gepersonaliseerd is zoals bekers, sleutelhangers, notitieboekjes etc.

2. Jouw naam wordt altijd verkeerd geschreven. Ja, dat streepje op de é hoort er echt bij. Wanneer je mensen hier op wijst, krijg jij standaard terug; je ouders hebben vast een foutje gemaakt bij het invoeren! Heel soms heb je het geluk dat iemand jouw naam wel goed schrijft, dit behoort dan ook gelijk tot the best moments in your life.

3. Zelfs de autocorrectie op je telefoon geeft aan dat je jouw naam ‘verkeerd’ schrijft.

4. Je vindt het echt horrible als iemand jouw naam verkeerd uitspreekt, daarom doe je echt alle moeite om dit te voorkomen bij iemand anders. Als iemand zich voor stelt met ‘Hoi, ik ben Sarah’ antwoord je dit dan ook standaard met; ‘ Is het SAAR-AAAH of SERAH?’

5 Soms droom je ervan dat je gewoon een basic naam hebt. Toch verander je hem niet want het maakt je uniek. TBH is een veel voorkomende naam is ook niet altijd even ideaal. Sowieso dat je ooit met meerdere Lisa’s, Anna’s of Kimmen in de klas hebt gezeten.

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Geraldo
    Geraldo
    Reactie: The watch is really cute. it has a pretty face. I am very happy with it.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen