Vaderdag captions

7x Leuke dingen om te doen op Vaderdag

Nog geen idee wat je aanstaande zondag samen met je vader (of opa, oom, you name it) moet gaan doen? CG! geeft je zeven tips om die speciale man in jouw leven eens helemaal in het zonnetje te zetten deze Vaderdag!

Ga kokkerellen

Of het nou een simpel ontbijtje op bed is, of een uitgebreid diner ‘s avonds: verwen je vader met je eigen kookkunsten! Ben je niet zo’n held in koken (en hij ook niet)? Boek dan bijvoorbeeld een kooklesje (als dat ergens volgens de corona maatregelen kan natuurlijk) voor jullie tweetjes. Kun je er gelijk ook een leuke foto van op Instagram plaatsen met een leuke Vaderdag caption.

Bezoek een museum

Neem paps een dag op pad naar bijvoorbeeld een leuk museum naar keuze (veel musea zijn weer open volgens de richtlijnen van het RIVM). Van het Rijksmuseum in Amsterdam met allemaal mooie kunst, tot het Louwman museum in Den Haag met ‘s wereld oudste collectie auto’s. Er is een super breed aanbod in Nederland, dus Google erop los en verras hem met dit super leuke uitje!

Get active!

Is je vader een actieveling? Wat dacht je dan van een dagje samen mountainbiken, kajakken of hiken? Lekker samen sportief bezig zijn zal jullie band nog sterker maken! Wil je voor wat extremers gaan en heb je ook wat meer te besteden? Dan kun je zelfs denken aan een ballonvaart, helikoptervaart of skydiven.

Op websites zoals Groupon of Vakantieveilingen kun je vaak goede deals hiervoor vinden!

Ga varen

Is het een beetje lekker weer? Ga dan het water op! Zo kun je in Amsterdam bijvoorbeeld leuke boottochten maken door de grachten en heb je in Rotterdam zelfs een pannenkoekenboot waarbij je twee uur lang gaat varen over de Maas én onbeperkt pannenkoeken kunt eten! Ook te boeken voor Amsterdam en Nijmegen.

Staat er genoeg wind? Dan kan je met het mooie weer ook zelfs een (wind)surflesje plannen voor jou en je papa.

Entertainment

Alleen ‘s avonds tijd? Plan dan bijvoorbeeld samen een bioscoopavondje of een movienight at home. Maak een grote bak popcorn en duik samen in een goede film. Plof neer op de bank en heb even wat goede quality time samen!

Hobby

Heeft jouw vader een hobby waar jij normaal gesproken niet zo’n interesse in hebt? Dan is Vaderdag de perfecte dag om hier juist wat meer aandacht aan te besteden. Is je vader dol op wielrennen? Ga een dagje samen fietsen, of bekijk zijn favo wielren wedstrijd. Is hij een golffanaat? Vraag of je een dagje mee mag en hij je wat skills leert. Dol op puzzelen? Stel voor om samen een puzzel te maken! Wedden dat hij je interesse ontzettend waardeert?

Dit zijn de leukste cadeautjes om je vader te geven!

Uiteten, afhalen of een drive-through.

Zijn jij en je vader (of elke andere man die je op Vaderdag in het zonnetje wilt zetten) echte foodlovers? Maar heb je geen tijd of zin om te koken? Ga dan leuk ergens uiteten (dat kan inmiddels weer volgens richtlijnen)! Toch liever thuis blijven? No worries, je kunt gelukkig bij een heleboel restaurants ook gewoon maaltijden afhalen.

Ook kun je natuurlijk altijd gezellig samen de auto instappen en even langs een drive-through rijden. Wat dacht je van een hoofdgerecht bij de McDonald’s en een toetje bij de Dunkin’ Drive?

doen op vaderdag

Check ook: 5x De leukste kaarten om te sturen voor Vaderdag

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen