Nog geen idee wat je aanstaande zondag samen met je vader (of opa, oom, you name it) moet gaan doen? CG! geeft je vijf tips om die speciale man in jouw leven eens helemaal in het zonnetje te zetten deze Vaderdag!

Ga kokkerellen

Of het nou een simpel ontbijtje op bed is, of een uitgebreid diner ‘s avonds: verwen je vader met je eigen kookkunsten! Ben je niet zo’n held in koken (en hij ook niet)? Boek dan bijvoorbeeld een kooklesje voor jullie tweetjes. Kun je er gelijk ook een leuke foto van op Instagram plaatsen.

Bezoek een museum

Neem paps een dag op pad naar bijvoorbeeld een leuk museum naar keuze. Van het Rijksmuseum in Amsterdam met allemaal mooie kunst, tot het Louwman museum in Den Haag met ‘s wereld oudste collectie auto’s. Er is een super breed aanbod in Nederland, dus Google erop los en verras hem met dit super leuke uitje!

Get active!

Is je vader een actieveling? Wat dacht je dan van een dagje samen mountainbiken, kajakken of hiken? Lekker samen sportief bezig zijn zal jullie band nog sterker maken! Wil je voor wat extremers gaan en heb je ook wat meer te besteden? Dan kun je zelfs denken aan een ballonvaart, helikoptervaart of skydiven.

Op websites zoals Groupon of Vakantieveilingen kun je vaak goede deals hiervoor vinden!

Ga varen

Is het een beetje lekker weer? Ga dan het water op! Zo kun je in Amsterdam bijvoorbeeld leuke boottochten maken door de grachten en heb je in Rotterdam zelfs een pannenkoekenboot waarbij je twee uur lang gaat varen over de Maas én onbeperkt pannenkoeken kunt eten! Ook te boeken voor Amsterdam en Nijmegen.

Staat er genoeg wind? Dan kan je met het mooie weer ook zelfs een (wind)surflesje plannen voor jou en je papa.

Entertainment

Alleen ‘s avonds tijd? Plan dan bijvoorbeeld samen een bioscoopavondje (of een movienight at home), bezoek een concert of koop kaartjes voor een leuke theatervoorstelling. Enjoy your quality time together!

LEES OOK:

Beeld: Pexels