Na het (hopelijk) verlossende telefoontje van vorige week woensdag (#thankgod) heeft je moeder vast meteen de vlag buiten gehangen (met je oude schooltas) en kwam je familie langs voor wat lekkere hapjes. Wij vinden dat je het halen van je examen niet zomaar voorbij mag laten gaan, so here is some advice to throw an epic examenfeest!

5x Tips om een examenfeest te geven

 

Kies een thema
Ga je voor een summer vibe BBQ party of kies je liever voor een gemaskerd bal? Een feest is natuurlijk geen feest zonder een thema! Als je eenmaal een thema hebt gekozen kun je he-le-maal los gaan met de decoraties. Keep on reading!

Ga los met decoratie
Thema gekozen? Dan kan het shoppen beginnen! Ga bijvoorbeeld naar de Action, Xenos, HEMA of Big Bazaar om de allerleukste decoraties te scoren. Van opblaasbare flamingo’s tot rietjes en slingers in dezelfde stijl; jouw party wordt er eentje om nooit meer te vergeten!

Feestdecoratie v.a 1,99 XENOS

 

De locatie
Is je achtertuin geschikt voor een amazing party, of moet je toch een zaaltje gaan huren voor alle vrienden en vriendinnen die komen? De locatie voor je feest is heel belangrijk! Je wilt natuurlijk niet met z’n 30e hutje mutje tegen elkaar aangeplakt staan ;).

Verstuur uitnodigingen
Een party begint natuurlijk met het maken van een gastenlijst en het versturen van uitnodigingen. Verstuur eens lekker ouderwets uitnodigingen in plaats van een WhatsApp groepsapp of Facebook event. Maak de uitnodigingen in dezelfde sfeer als je thema zodat je gasten al zin krijgen in het feest bij het zien van de uitnodiging.

Maak een photobooth
We love to make memories en we love it even more om de herinneringen ook vast te leggen! Met wat kan dit nou beter dan met een photobooth?! Knutsel zelf leuke props (afstudeerhoedjes, diploma, duim, etc.) en maak samen met je besties memories voor later.

PS: vergeet je niet een leuk cadeautje te kopen voor je BFF die óók geslaagd is?!

Wij zijn benieuwd hoe jullie het halen van de diploma hebben gevierd! Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

Beeld: Unsplash