holiday

5x tips voor een never ending holiday

De vakantie voelt inmiddels als een verre herinnering, maar dat betekent niet dat je afscheid hoeft te nemen van dat zomerse gevoel. Met deze tips houd je die zonnige holiday vibes nog even vast!

5x Tips voor een never ending holiday

 

1. Als jij niet op vakantie kan, haal je de vakantie naar jou

Tover je kamer/huis om tot je ultieme vakantiebestemming. Vul je kamer met mini palmbomen, cactussen, bloemen of een andere plant die jou doet denken aan je lievelings holiday spot. Maak van je bed een hotel waardig bed met extra veel fluffy kussens, en jij wordt elke dag wakker in paradise!

2. Stal je aanwinsten mooi uit

Los gegaan in de souvenirshop, of de mooiste stenen/schelpen van het strand verzameld tijdens een strandwandeling? Stal je aanwinsten mooi uit! Een blik op je (souvenir)oogst en je zit weer helemaal met je gedachten in Mexico/Griekenland/Spanje.

3. Maak een fotoboek

Die stapel vakantiefoto’s die je ooit wilt verwerken in een album of scrapbook, maar die maar blijven liggen omdat er telkens andere projecten tussendoor komen? Stel het niet langer uit! Ga meteen aan de slag. Van alleen kijken naar die foto’s krijg je weer dat heerlijke, blije, vrije gevoel. En als je dan toch bezig bent, laat dan ook meteen wat foto’s afdrukken zodat je ze mooi neer kunt zetten in leuke lijstjes.

4. Doe soms gewoon even helemaal niets

Lijkt een hele uitdaging nu school nét weer is begonnen, maar het is makkelijker dan je denkt. Je bent weer terug van vakantie, moet weer aan de bak en voor je het weet zit je weer helemaal in die hysterische flow van het dagelijks leven. STOP! Ook thuis hoef je soms helemaal niets. Zet je telefoon uit, neem een dagje vrij en geniet!

5. Plan alvast je volgende holiday

Neem een van de landen die op de bucketlist staan of prik met een pen op de wereldkaart en kies zo je volgende bestemming, en ga dan los met plannen! Wanneer ga je? Wat wil je allemaal zien? Wat zijn leuke tentjes om te eten? Welke outfits neem je mee? Maak een Pinterest bord aan op inspiratie uit te halen!

Happy No Problem GIF by Jonas Mosesson - Find & Share on GIPHY

Wat doe jij om nog even in de vakantie vibe te blijven? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen