trouwlocaties

5x Op deze prachtlocaties trouwden de celebs

Droom jij ook al jaren over je bruiloft en weet jij ook al precies op welke locatie je wilt trouwen? De afgelopen jaren zijn er veel celebs het huwelijksbootje in gestapt en zeiden het ‘ja-woord’ op de meest mooie locaties ever. Van Justin en Hailey Bieber tot Kanye en Kim West: op deze prachtlocaties trouwden zij.

Justin en Hailey Bieber – Bluffton, USA

Hoewel Justin en Hailey al sinds 2018 getrouwd zijn, vierden ze hun grootse bruiloft pas afgelopen oktober. Samen met 154 vrienden en familieleden vierden ze deze prachtige dag in Bluffton, South Carolina. Het huwelijk vond plaats op het amazing resort Montage Palmetto Bluff. Het resort ligt op een landgoed van 81 km2 en beschikt over een jachthaven aan de rivier, een groot natuurreservaat, restaurants, een mega golfbaan en nog veel meer. Uiteraard zijn er ook twee kerken waarin je kunt trouwen.

Heb je ook al de gorgeous jurk gezien die Hailey aanhad op haar wedding?

Jennifer en Cooke Maroney – Rhode Island, USA

The Hunger Games queen Jennifer Lawrence is getrouwd met haar lover Cooke Maroney in oktober 2019. Het stel is getrouwd in het Belcourt of Newport mansion in Rhode Island: de ultieme plek voor een bruiloft. Een superromantische plek met prachtige aankleding.

Joe en Sophie Jonas – Sarrians, Frankrijk

Wat is er romantischer dan trouwen in de stad van de liefde? Het verbaast ons dan ook niets dat Joe en Sophie Jonas ervoor kozen om hier elkaar het ja-woord te geven. Ze vierden deze dag in het prachtige vakantiehuis Château de Tourreau. Dit huis bevindt zich op een historisch 18e-eeuws landgoed, omringd door wijngaarden en lavendelvelden. Zo romantisch!

OMG, je kan nu één dag trouwen met bestie(s)!

Kanye en Kim West – Florence, Italië & Parijs, France

Natuurlijk kennen we Kim en weten we dat miss Kardashian altijd alles over de top doet. Daarom verbaasde het ons dan ook niks dat zij en haar bae Kanye op twee verschillende plekken trouwden. In 2014 gaf het stel een groot feest, nog een dag voordat ze gingen trouwen. Zelf Lana Del Rey trad op! De dag erna vlogen ze vanaf Parijs naar Florence. Ze zeiden ‘I do’ op Forte di Belvedere in Florence. Deze plek is zo exclusief dat het hun $400.000 dollar kostte voor één dag.


Beeld: Tripadvisor

Nick en Priyanka Jonas – Jodhpur, India

In de Jonas family was er niet één wedding, maar twee! Het huwelijk was in 2018, duurde drie(!) dagen en vond plaats in India. De wedding staat nog steeds bekend als een van de meest extravagante celebrity bruiloften van de afgelopen jaren. Jodhpur is één van de kleurrijkste steden ter wereld, dus zeker bucketlist waardig. Het stel trouwde uiteindelijk in het Umaid Bhawan Palace. Een gigantisch paleis wat het hoofdverblijf is van de voormalige koninklijke familie Jodhpur. Het bezit onder andere een tuin van meer dan 11 hectare vol dansende pauwen én heeft een ondergronds zwembad! #goals

LEES OOK:

Bron & beeld: Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen