Shero

5x Manieren om jouw shero in het zonnetje te zetten

We hebben allemaal onze eigen shero. Dit kan je favo zangeres of actrice zijn, maar ook je moeder, oma, zus of tante. Om onze liefde en waardering aan onze shero te laten zien, is het leuk om haar zo nu en dan in het zonnetje te zetten. Team CG! heeft vijf manieren gevonden om aan jouw shero te laten zien hoe blij je met haar bent.

1. Ga samen shoppen

Een dagje shoppen vindt iedereen leuk, dus waarom zou je dat niet een keer doen met je shero. Ga lekker samen lunchen en shoppen. Om haar extra te verwennen, kun je de tas die ze zo leuk vindt voor haar kopen.  Zeg er dan meteen bij dat je heel erg naar haar op kijkt! Ready for a happy face?

2. Bezoek een spa

Samen naar de spa gaan is super relaxed en gezellig. Vind je de spa niets? Geef haar dan een dagje spa cadeau. Hiermee kan jouw shero zelf naar de spa wanneer ze wilt om even heerlijk bij te komen.

3. Volg samen een cursus

Heeft jouw shero altijd al eens koffie willen zetten als een pro? Nodig haar uit voor een barista cursus. Cursussen zijn superleuk om samen te volgen én je leert superveel van!

4. Kook voor je shero

Verwen haar met een zelfgemaakt driegangenmenu! Geen idee wat je moet koken of ben je geen keukenprinses? Wij hebben een lijst met kookboeken die voor iedereen geschrikt zijn.

5. Laat bloemen bezorgen

Woont je shero ver weg of heb je zelf niet zoveel geld te besteden? Laat dan een bos bloemen bezorgen met een bedank kaartje. Schrijf er een lief bericht in en haar dag kan niet meer stuk!

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen