Zonnebril

5x zo verwijder je krasjes uit je favoriete zonnebril

Met dit zonnige weer hebben we onze zonnebril vaak nodig deze dagen. Maar door het vele gebruik van je zonnebril zitten er vast wat gebruikssporen op. Wil jij je sunny optimaal kunnen gebruiken? Wij geven je 5 tips om krasjes van je fave sunnies af te halen.

1. Tandpasta

Let er eerst goed op dat je geen gel, whitening of tandpasta met schurende bestanddelen koopt. Smeer ongeveer vijf minuten lang de tandpasta op het glas en spoel het vervolgens met lauw water af. Hello spiksplinternieuwe zonnebril!

2. Soda

Wat je allemaal wel niet kunt doen met soda! Zélfs je zonnebril tover je binnen vijf minuten om tot een brand new sunny. Meng een paar scheppen soda met water en poetsen maar!

Lees hier waarom je ASAP je hair tools moet schoonmaken

3. Bakpoeder

Hetzelfde verhaal als bij soda. Doe er een beetje water bij. Et voilà, weg zijn je krasjes.

4. Babyshampoo

Nog geen krasjes op je bril? Dan is dit dé tip die je moet weten om dat zo te houden. Smeer een beetje babyshampoo op je glazen. De shampoo is vrij van chemicaliën, wat zorgt voor een extra beschermlaagje op het glas. Als je mini krasjes hebt, dan zal je deze hiermee ook kunnen verwijderen.

Good to know: zó vaak moet je dus je oortjes schoonmaken

5. Auto wax

Eh, wat voor een auto werkt, werkt dus ook voor je zonnebril. Al je krasjes worden opgevuld door de wax zodat je er niets meer van ziet.

Lees ook: dit is de juiste manier om je haar te wassen

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rens Bulsink
    Rens Bulsink
    Reactie: Ik kies deze 5 tips omdat ze allemaal belangrijk en het zelfde gebruik hebben. Daarom worden allemaal gekozen.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen