Disney

6 dingen die je herkent als echte Disney-fan

Ben jij een echte, diehard Disney-fan? Dan weten we zeker dat jij jezelf in de volgende punten gaat herkennen… Ze zijn namelijk enorm kenmerkend voor de enorme Disneyfanaten, trust us!

1. Je hebt alle films minstens een paar keer gezien

Er is (bijna) geen enkele Disneyfilm die je niet hebt gezien. Natuurlijk heb je zo je favorieten die je écht vaak hebt gezien, maar je hebt bijna alle films in ieder geval wel een paar keer gezien. Eerlijk is eerlijk, je krijgt er gewoon geen genoeg van!

2. Je kan (bijna) alle liedjes luidkeels meezingen

Ja, als je alle films al zo vaak gezien hebt, ken je ook alle liedjes behoorlijk goed. Sterker nog, je kan bijna alle liedjes die in de Disneyfilms voorkomen luidkeels meezingen. Je hebt dan ook een Disney-afspeellijst gemaakt die je regelmatig luistert, want je vindt die songs gewoon fantastisch!

3. Je gaat het liefst ieder jaar naar Disneyland

Wie wil er nou niet naar Disneyland?! Precies! Je houdt ervan om je echt helemaal onder te dompelen in de wereld van Disney en voelt je altijd net weer een klein kind als je in het park rondloopt. Je kan het dan ook niet laten om altijd iets in een van de Disney-shops te kopen, want een extra herinnering is altijd goed, right?

4. Je hebt een favoriete Disney-prinses

Alhoewel je alle films meerdere keren gezien hebt, blijf je altijd een favoriete Disney-prinses houden. Er is altijd een prinses waar jijzelf als klein kind al mee identificeerde en dat is – ongeacht je leeftijd – nog steeds jouw favoriete prinses. Of het nu Sneeuwwitje, Doornroosje of misschien Assepoester is, jouw favoriet blijft altijd hetzelfde!

5. Je gebruikt vaak quotes uit Disney-films

Je hebt alle films zo vaak gezien dat jij het niet kan laten om regelmatig een Disney quote te gebruiken als een van je vriendinnen ergens tegenaan loopt of wanneer je zelf even een baaldag hebt. “Let it go” uit Frozen is natuurlijk een hele populaire, maar ook “Any day spent with you is my favorite day. So, today is my new favorite day.” uit Winnie The Pooh of “A dream is a wish your heart makes” uit Assepoester zijn goede voorbeelden. Jij weet altijd wel een passend citaat te vinden – we love it!

6. Je organiseert graag Disney-themed uitjes

Of het nu een middagje Disney-games spelen is, een Disney-filmmarathon of misschien zelfs een Disney-themed verkleedfeestje is, jij vindt het fantastisch om Disney-gerelateerde uitjes te organiseren. Sterker nog, als het zou kunnen zou jij zelfs een Disney bruiloft willen als je gaat trouwen – no kidding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen