bril-cg

6 dingen die je herkent als je een bril draagt

Tegenwoordig is een bril meer een fashion item dan een serieus probleem. Toch zijn er nog mensen die wel echt een bril moeten. Dit brengt natuurlijk soms de gekste situaties met zich mee, lees maar mee!

 

1 Het vinden van een montuur is als het vinden van de perfecte jeans. Niet heel gemakkelijk dus.

Met bril op kan je nog prima een aantal leuke monturen bij elkaar sprokkelen, maar dan komt het moment dat je ze moet passen. Je ziet eigenlijk niets in de spiegel en hoopt maar dat de verkoper een goede smaak heeft.

 

2 Zwemmen.

Dat moment dat je met vriendinnen gaat zwemmen en nauwelijks mee kan doen met knappe jongens spotten, laat ik eerst maar hopen dat ik mijn vriendinnen niet uit het oog verlies anders word de zoektocht nog groter.

 

3 Een mooie ooglook zoals NikkieTutorials is een wonder.

Zelfs met de tutorial er naast komt er nog een moeilijkheidsgraad bij; namelijk het vinden van je oog. Je probeert het een beetje op gevoel te doen. Als echt alles mislukt is, smeer je maar wat lippengloss op. Dan maar de focus een beetje verleggen.

 

4 “Wil je met mij samenwerken aan het project?”

Doordat je een bril draagt denken mensen dat je vaak alles weet. Soms een groot voordeel, zo heb je een ruime keus om de beste partner uit te zoeken. Ook als je solliciteert voor een nieuwe baan heb stiekem een streepje voor.

 

5 Het is echt tijd voor een ruitenwisser op je bril.

Na een heavy fiets tocht, ben je nog net niet in de sloot gefietst. Yay, you survived! Even opwarmen met een kop thee en je bril beslaat weer. Every. Single. Time.

 

6 Wie was dat?

Nooit kom je zoveel mensen tegen in de stad, maar sinds dat jij je bril niet op hebt loopt opeens iedereen voorbij. Sorry, ik kon je niet zien! is dan ook altijd jouw excuus. Als iemand ‘Hoi’ roept is het ook altijd maar de vraag, wie was dat?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen