instagram-selfie-cg

6 Instagram-types die we allemaal kennen

We scrollen heel de dag door Instagram en komen allerlei mooie foto’s tegen. De meeste hebben een soort thema, oké het ziet er amazing uit maar er gaat ook zo veel tijd in zitten. Welke soort Instagrammers heb je nu eigenlijk allemaal? CG! zette voor jou de zes meest voorkomende Instagrammers op een rijtje.

 

1 De foodlover

Hun Instagram bestaat volledig uit foto’s van elke maaltijd die ze nemen. In het openbaar spot je ze vaak in restaurants, even op de stoelen staan voor de perfecte foto is dan zeker ook geen uitzondering. Maar let op! Niemand anders mag eten totdat ze die perfecte hoek en de juiste belichting hebben gevonden.

 

2 De Beauty Guru

Heb je die dertig seconden make-uptutorials al wel eens gezien? It’s amazing! Contouren in de raarste vormen komen voorbij, een ooglook met wat glitter is er niets bij. Selfies plaatsen is ook echt een must, maar vergeet niet de flatlay van alle Sephora producten die net geshopt zijn.

 

3 De eeuwige vakantieganger

Thailand, New York, Parijs ze vliegen heel de wereld over. Als ze even thuis zitten in het regenachtige Nederland hebben ze altijd nog een #TB achter de hand.

 

4 Selfie Queen

Bij het uitgaan, shoppen en zelfs onder het eten. Deze Instagrammer stopt nooit met het nemen van selfies. Het slechtste deel: in elke selfie is er precies de zelfde blik. Maar de absolute selfie Queen blijft natuurlijk altijd nog Kim Kardashian.

 

5 Fit/Healthy Instagrammer

Poseren in de sportschool is opzich al een hele work-out voor sommigen. Hun feed staat vol proteïne shakes, gezonde repen en groene sapjes.

 

6 De minimalist

Ze houden ervan om hun feed minimalistisch in te richten. Te herkennen aan witte achtergronden en een product als focus. Om het nog een beetje leven te geven voegen ze vaak wat planten toe aan de foto voor extra kleur. Opvallend is ook dat alles, maar dan ook écht alles in perfecte lijnen is neergelegd. Voor de hashtags hoef je niet ver te zoeken, ze houden alles graag simpel dus de enige hashtag die je vindt is vaak #minimalism

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen