Friends

6x Leuke en laagdrempelige vriendinnenuitjes

Hebben jij en je vriendinnen zin om weer eens een keer iets met z’n allen te gaan doen, maar zijn jullie een beetje inspiratieloos? Dan hebben wij hier 6 suggesties voor leuke én laagdrempelige vriendinnenuitjes! Want, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, right?

1. Huur een bootje

Hoe lekker is het om gezellig met je vriendinnetjes over het water heen te varen met dit lekkere weer?! Neem wat lekkers te eten en te drinken mee en vergeet je niet in te smeren, zeker als de zon goed schijnt. Genieten! Tip: je hoeft niet per se een motorboot te huren – wat natuurlijk wel het fijnst is – om een heerlijk dagje op het water door te brengen. Je kunt ook gaan voor een roeibootje of trappelbootje, het houdt alleen in dat jullie je armen of benen extra aan het werk moeten zetten.

2. Ga picknicken

Liever niet het water op, maar wel gezellig aan de waterkant of in het park met z’n allen van lekkere hapjes en drankjes genieten? Ga dan picknicken! Neem wat kleden of handdoeken mee, regel wat lekkere hapjes – liefst ook een koelbox – speel muziek af via een boxje en jullie hebben in een handomdraai een gezellige middag met elkaar. En hoe lekker dat je ’s avonds ook kan blijven hangen? Genieten!

Met deze twee ingrediënten kun je bovendien lekkere mocktails maken!

3. Hou een movie night

Verzamel alle kussens en dekens die je in huis hebt, sla flink wat lekkere snacks in, kies jullie favoriete films uit en meet in het huis met de grootste televisie. Voila, hét recept voor een geslaagde movie night. Misschien wordt er niet al te veel naar de films gekeken, maar dat maakt allemaal niet uit. Als het maar gezellig is, toch?

Gaan jullie voor een leuke chick flick, of toch voor een goede tearjerker waar jullie allemaal een traantje bij moeten wegpinken?

4. Ga surfen

Is jullie vriendinnengroep meer van de actieve uitjes? Plan dan eens een middagje surfen met z’n allen in! Ga naar de dichtstbijzijnde surfschool en neem een lesje golfsurfen. Ook leuk: suppen! Super leuk om met elkaar het water in te gaan om de golven te trotseren en vervolgens met z’n allen op het strand een hapje te eten. Who’s in?

5. Organiseer een tuinfestival

Missen jullie je festivaluitjes? Organiseer er dan zelf een! Versier je achtertuin met wat leuke slingers, lampjes en andere feestattributen, regel lekkere drankjes en hapjes, zet een grote speaker in de tuin en feest er met z’n allen op los. Oh ja, vergeet je niet van tevoren de buren even in te lichten?

Nog nummers nodig voor aan je afspeellijst? Check hier een aantal leuke nieuwe!

6. Ga kamperen

Zin in een overnight uitje, maar kunnen jullie nu niet op stedentrip? Ga dan kamperen in eigen land! Zoek een gezellige camping uit waar jullie je prima kunnen vermaken en neem allerlei leuks mee om te doen: badminton rackets, frisbees, voetbal, kaartspellen (of een van deze leuke spellen), noem het maar op. Er is altijd genoeg te doen als je maar creatief genoeg bent met z’n allen! En ’s avonds gezellig met elkaar in een grote tent slapen, te leuk toch?

Wist je dat je nu ook kunt kamperen in een echt kasteel?

LEES OOK:


Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen