sport

6X waarom je toch wél moet gaan sporten

Denk jij bij het woord ‘sporten’ ook aan een hoofd zo rood als een tomaat? Not so charming inderdaad. We snappen de struggels van het sporten maar al te goed. Naast bloed, zweet en tranen (want zo voelt het soms echt) zitten er ook een hoop voordelen aan sporten. Read on girl!

More food

Meer sporten zorgt voor het verbranden van meer calorieën en minder calorieën zijn weer een reden om die extra Tony’s Chocolonely reep naar binnen te werken!

Sport outfit shoppen

Shoppen, do we need to say more? Een geldige reden om eens even lekker te gaan shoppen, want wanneer je gaat sporten groeien je spieren en verlies je vet, dus die sportoutfit van 3 maanden geleden past allang niet meer. Natuurlijk is het moeilijk kiezen tussen drie superleuke sportleggings, maar ook daar hebben we een oplossing voor; Als je nu van plan bent om dedicated 5 dagen in de week naar de sportschool te gaan, is het afwisselen van een sportoutfit wel nodig 😉

Sportschool abonnement

We hebben allemaal wel eens een periode gehad waarin je de sportschool eigenlijk sponsorde. Elke maand gaat er een bedrag van je rekening af, maar sporten ho maar. Best wel zonde vind je niet?  It’s a waste of money, dus als je er toch voor betaald kun je net zo goed wél gaan.

#fitgirl on the gram

Running out of pictures op je Insta-feed? Maak een selfie in de sportschool! Zo laat je zien dat je niet alleen maar op de bank zit maar ook daadwerkelijk iets aan het doen bent. Misschien motiveer je zo wel iemand om ook te gaan sporten en worden jullie sportbuddies!

Goed voor je conditie

Wie zegt dat je door sporten alleen maar sterker wordt of afvalt? Je bouwt ook nog eens conditie op, waardoor je meer uithoudingsvermogen krijgt. Dus ook tijdens het shoppen! Zo ben je de eerste die aankomt bij de sale!

There is more

Niet zo van de cardio of fitness? Wat dacht je van yoga, hardlopen, zumba, tennis of kickboksen. Tegenwoordig barsten de sportscholen van groepslessen en sporten waarvan wij het bestaan niet eens van wisten.

Benieuwd welke sport bij jou past? Quiz het hier!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen