foto-pose-instagram-cg

6 Tips voor de leukste foto’s

Je kent vast wel die meiden die altijd perfect op de foto staan. Hoe doen ze dat toch? Wij zochten de zes beste tips op, zodat jij straks net zo flawless op de foto staat als hen.

 

Ga op je tenen staan

Zet je ene voet net iets meer naar voor dan de andere en ga iets op je tenen staan, zo lijk je langer en slanker. Bye Bye struggles van klein zijn!

 

Spontaan

Een awkward vast gekramte lach is echt een no-go. Laat je bestie wat grappen vertellen zodat er een spontane lach ontstaat. Heb je last van een resting bitch face, probeer dan boven de camera te kijken. Dit geeft een natuurlijke foto. Easy peasy, dus!

 

Belichting

We hebben helaas niet allemaal een heel team voor een fotoshoot, dus zullen we gebruik moeten maken van wat we hebben. Schijnt de zon, ren dan snel naar buiten voor een natuurlijke spotlight op je gezicht. ‘s middags heb je het beste licht, de zon begint dan te zakken en zo ontstaat er mooi schaduw effect.

 

De juiste angle

Zorg voor een clean achtergrond en ga voor de belly button-techniek. Houd je camera ter hoogte van de navel van degene die je wilt fotograferen, zo komt je outfit het beste uit.

 

Loopje

Is poseren niet jouw sterkste kant, ga dan voor een loopje. Je creëert een spontaan effect wat er ook nog een super stylish uitziet!

 

Wees jezelf

Doe lekker gek and be yourself. Vooral bij groepsfoto’s is het leuk als je experimenteert met verschillende poses. Doe lekker gek en gooi eens een been in de lucht, je zult verstelt staan van het crazy effect.

 

Fotografie: Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen