netflix

6x actiefilms om samen met je vriend te kijken

Je herkent dit scenario vast wel: Jij en je lover hebben een romantisch avondje film kijken ingepland maar jullie zijn langer bezig met het uitzoeken van de film dan dat de film duurt. Hij wilt actie, jij wilt romantiek, hij wilt komedie en jij wilt drama. Om de eeuwige film-discussie te vermijden en zijn mond open te laten vallen wanneer jij volmondig ‘ja’ antwoord op de keuze voor een actiefilm, hebben wij de perfecte checklist voor je gemaakt! In dit checklistje vind je namelijk zes actiefilms die je met vriendlief kunt kijken, en die jij óók leuk gaat vinden.

Actiefilms met een vrouwelijke hoofdrol

 

Wonder Woman

Wonder Woman gaat over Diana; een prinses van het verborgen eiland Themyscira. Wanneer de verdwaalde piloot Steve Trevor crasht op het tropische eiland gaat Diana met hem mee terug naar de buitenwereld om een einde te maken aan de verwoestende oorlog die zich daar afspeelt.

Captain Marvel

Ook dit superhelden verhaal heeft een sterke vrouwelijke hoofdrol. Carol Denvers a.k.a Captain Marvel keert na een lange tijd weer terug op aarde. Na haar terugkeer komen er langzamerhand meer herinneringen van haar verleden op aarde bovendrijven. Ze krijgt steeds meer vragen over haar verleden op aarde, maar ondertussen neemt ze het met haar bondgenoten op tegen de van gedaante veranderende Skrulls. Wie weet één van de krachtigste superhelden uit het universum te stoppen?!

Mysterieuze actiefilms

 

Kong Skull Island

Een gevarieerde groep ontdekkingsreizigers gaan in de jaren 70′ op zoek naar een nog niet eerder ontdekt eiland. Het eiland is gelegen op de grote oceaan en is bijna te mooi om waard te zijn. Dit blijkt al snel het geval te zijn wanneer de groep erachter komt dat zij zich op het eiland van de mythische Kong bevinden.

I Kill Giants

De dwarse Barbara die aan de realiteit wilt ontvluchten en zo beland in een fantasiewereld waarin magie en monsters de baas zijn. Ze krijgt hulp van haar psycholoog Mollé in de strijd tegen reële en ingebeelde monsters in Barbara’s leven.

Grappige actiefilms

 

The Lone Ranger

Johnny Depp is in deze film te zien als Idaanse Tonto a.k.a de side-kick van The lone ranger John Reid. samen bestrijden zij de hebzucht en corruptie, waarbij het van belang is dat The Lone Ranger en Tonto goed met elkaar moeten leren samenwerken…

Wordt het toch een romantische film? Bekijk dan deze films van Nicholas Sparks!

Shazam

De 14-jarige Billy ontmoet een tovenaar die hem een superkracht geeft om hem te laten veranderen in een volwassen superheld bij het roepen van zijn naam; Shazam! Samen met zijn pleegbroer Freddy leert hij wat zijn krachten zijn en hoe hij ze moet gebruiken om de slechterik te verslaan.

 

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen