Beeld je in: een zwoele zomeravond, buiten onder de sterren met je lief naar een film kijken. Dat gebeurt alleen in films. Think again!

Ook in ons eigen minilandje worden er deze zomer superleuke buitenbioscopen georganiseerd. Hoe romantisch! Kijk wel even online voor de dagen en tijden.

Rooftop cinema

Dit is wel supercool! Bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn kun je films op het dak kijken. Hopelijk heb je geen hoogtevrees!

Drive in Bios

Get your Grease on! De hele maand september stap je met je vrienden in de auto en parkeer je regelrecht voor het filmscherm in het Zwitselpark in Apeldoorn. Je kunt met zoveel mensen komen als je wilt, als ze maar in de auto passen! Je betaalt namelijk per auto.


Plein Bios

Van 8 t/m 26 augustus kun je naar het Museumpark van Rotterdam om daar op een reuze beeldscherm een film te kijken. Voor €1 huur je al een stoeltje, maar een picknickkleed meenemen is natuurlijk veel leuker.

West Beach Filmfestival

In Amsterdam wordt bij het Bastion zwemstrand Sloterplas de gehele maand september het West Beach Filmfestival gehouden. Deze openluchtbioscoop is iedere dag van de week open en helemaal gratis!


Jaws Kralingse Plas

Denk jij bij de woorden zwemband, water en Jaws, awesome! Dan ben je stoer genoeg om deze haaienfilm al dobberend in de Kralingse Plas in Rotterdam te kijken. Houd de website in de gaten, want binnenkort maken ze de datum bekend!

Strand bios

Bij Beachclub The Bing in Hoek van Holland, kijk je elke laatste zaterdag van de maand een film met je voetjes in het zand. Bang dat het koud is? De vuurkorven naast je strandbedje houden je lekker warm.

 

LEES OOK: 6 FRUSTRERENDE PASHOKJESMOMENTEN DIE IEDERE GIRL HERKENT

Fotografie: Paramount.
Beeld: Giphy.