van-aken-roze-locatie-cg

6x De allermooiste roze locaties

We all love pink. Van Amsterdam tot New York: deze roze eyecatchers moet je gezien hebben in je leven. Are you ready to travel? Let’s go!

 

1 Van Aken  – Den Bosch

Laten we gelijk goed beginnen met dit pretty in pink werkwarenhuis. Van Aken is het restaurant en echt ideaal om bij te kletsen met vriendinnen of “huiswerk” te maken.

https://www.instagram.com/p/BIz3GP7B8Mp/?taken-by=emmapeijnenburg

 

2 Sticky Fingers – Amsterdam

Als je langs deze hotspot loopt wil je gelijk naar binnen rennen voor de pretty pink muur. Ho stop, want bij Sticky Fingers hebben ze héééél veel lekkere taartjes.

https://www.instagram.com/p/Bc7tz61H2xv

 

3 MaMa Kelly – Amsterdam

7 dagen in de week zijn ze geopend en het is totaly worth it. MaMa Kelly is helemaal roze en heeft gouden accenten. Voor een stuk kip, kreeft of vegatarisch eten kan je hier helemaal terecht.

 

4 Sketch – London

Sketch is echt een must see in London. Als je ergens een bezoekje aan moet brengen dan is het dit wel. Het hele interieur is roze en heeft een beetje een princess vibe.

 

5 Craigievar Castle – Schotland

Als we het dan toch over princess vibe hebben MOET je naar Craigievar Castle. Je denkt nu vast waar herken ik dit van? Nou dit is het kasteel van Disney Assepoester.

6 Pietro Nolita – New York

Als je as we speek nu in New York bent, ren dan snel naar Pietro Nolita. Dat kopje koffie zou je toch al halen dus waarom niet in de most wonderful hotspot in town.

View this post on Instagram

sunny weekend feels☀️

A post shared by KAYLA MARYLY (@kaylamaryly) on

 

Fotografie: Oh Marie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen