bijbaan-bijzonder-cg

6x de bijzonderste bijbaantjes

Bijbaantjes, iedereen heeft er wel een. De een zit achter de kassa, de ander werkt in een kwekerij of past op bij de buren. Niet heel spannend allemaal… Daarom zocht CG! de zes bijzonderste bijbaantjes voor je uit.

 

1 Mysterykid (de allerleukste baan voor shopaholics)

Oké klinkt al spannend maar wat moet je doen? Als mysterykid ga je winkels bezoeken en kijken hoe de service is. Doen ze alles goed dan krijgen ze een groenekaart, is er een fout gemaakt dan komt er een rodekaart. Easy peasy!

2 Figurant

Ga figuren in een serie of film. Je hoeft er geen acteertalent voor te zijn, het enigste wat ze van je vragen is om op de achtergrond aanwezig te zijn.

3 Stadsgids

Woon je in een leuke stad en ben je op de hoogte van alle hotspots die er te vinden zijn? Dan is stadsgids misschien iets voor jou. Je leidt de toeristen rond en verteld wat mooieverhalen. Kom je er even niet uit, don’t worry de meeste toeristen vinden het al leuk om een gracht te zien!

4 Bijles ICT

Bijles geven klinkt horrible en is echt niet zo bijzonder. Toch staat het op het lijstje want bijles geven kan namelijk in allerlei soorten en maten. Wat dacht je van een lesje omgaan met een smartphone of iemand advies geven over social media.

5 Fotograaf

Foto’s maken kan overal. Voor een goedkoper budget maak jij de mooiste foto’s. Animal lover? Zelfs in de dierentuin kan je aan de slag als fotograaf.

6  Jump master

De hele dag trampoline springen klinkt echt als een droom! Safety First, als jump master hou je de veiligheid van de bezoekers in de gaten. Daarnaast leer je andere hoe je nog hoger kunt springen en vette moves.

Fotografie: 123RF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen