moeder-dochter-cg

6x De leukste dingen om te doen met Moederdag

Zondag is het weer zover en mogen we alles uit de kast halen voor onze lieve mama (of wie voor jou voelt als moeder) om haar in het zonnetje te zetten. Elk jaar koop je weer een cadeau, maar die bos bloemen word je nu ook wel weer zat. Vandaar dit lijstje met de leukste dingen die je samen met je moeder kan doen.

 

High tea

Samen genieten van de lekkere taartjes en natuurlijk een kop thee. Zo voelt je moeder zich toch in het zonnetje gezet. Je kan natuurlijk ook voor een lunch of diner gaan. Zo hoeft ze niet te koken en is het ook chill dat je geen vaat hoeft af te wassen.

 

Citytrip

Hoe leuk is het om samen met je moeder een dagje naar Antwerpen te gaan. Ga samen shoppen en betaal bijvoorbeeld een leuk outfitje voor haar. Niet zon groot budget? Ga dan voor de stad in de buurt, er zullen vast nog wel wat pareltjes verstopt zitten in de stad.

 

Mani-pedi

Op Moederdag mag je moeder zich ook wel even extra mooi voelen. Neem haar mee naar een beautysalon voor een mani-pedi of ga naar de spa. Even helemaal niets doen, zal ze heerlijk vinden.

 

Fotoshoot

Plan een fotoshoot voor jullie samen in. Zo heeft ze niet alleen een leuke dag, maar ook een onvergetelijke herinnering!

 

Kookcursus

Ready, set, cook! Wie is een betere kok jij of je moeder? Of jullie nou een ster in koken zijn of er niks van baken, succes gegarandeerd.

 

Lees ook: De Miley Cyrus x Converse collectie is vanaf vandaag te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen